Timeless Playlist, Week of April 1st

Bodyrockers na çojnë pak pas në kohë me “I Like The Way”. Po ashtu për ju ‘shpirtra të vjetër’ ju sjellim pak në kujtesë Rock N’ Rollin e dikurshëm, atë që edhe brezat e sotëm e preferojnë. Se fundja, kush nuk e do muzikën e mirë? E këtu përmendim pak David Bowie me “The Man Who Sold The World” apo ikonikja e The Guess Who, “American Woman”. E dimë që tani në mendje përfytyroni një skenë alla ‘Baywatch’ apo jo?

Po ashtu, sa kohë kishit pa dëgjuar Jackson 5? Shuajeni mallin me “I’ll Be There”! Për t’u kthyer pak tek kohët e sotme, ku shumë të freksëta janë prurjet e fundit të Beyonce. Megjithatë, audienca janë ndarë në dy grupe; ata që preferojnë Beyonce-n e dikurshme, atë eksploziven, dhe ata që po e përqafojnë shumë këtë stilin e saj të ri disi ‘country’. Kudo që ta gjeni veten, diçka është e sigurtë, do ta adhuroni këtë version të sajin të “Jolene”…

1
Bodyrockers
I Like The Way
2
Beyoncé
BLACKBIIRD
3
Beyoncé
JOLENE
4
KALEO
Lonely Cowboy
5
Joni Mitchell
Big Yellow Taxi
6
Jackson 5
I'll Be There
7
The Guess Who
American Woman
8
Derek And The Dominos
Layla
9
David Bowie
The Man Who Sold The World
10
John Lennon, Yoko Ono
Instant Karma
11
Van Morrison
Moondance
12
BLACK SABBATH
Paranoid
13
The Kinks
Lola
14
James Brown
Sexmachine
15
Santana
Oye Como Va
16
The Jackson 5
ABC
17
Mungo Jerry
In The Summertime
18
Aretha Franklin
Call Me
19
The Doors
Roadhouse Blues
20
The Doors
The End
21
Led Zeppelin
Immigrant Song
22
CAT STEVENS
Wild World
23
carpenters
We've Only Just Begun
24
Player
Baby Come Back
25
Carpenters
They Long To Be (Close To You)