Timeless Playlist, Week of August 15th

Alicia Keys dhe Brent Faiyaz ribashkohen për të sjellë “Trillions” nga albumi “KEYS II”. Dyshja e artistëve nuk janë të panjohur në projektet e tyre të përbashkëta. Në fillim të kësaj vere, ata punuan në “GHETTO GATSBY” nga albumi Wasteland i këtij të fundit, i cili debutoi në vendin e dytë në tabelën e Billboard 200 dhe tani, ata janë bërë sërish bashkë për këtë projekt nga albumi i këngëtares.

Në albumin “Renaissance”, Beyoncé u kthye në fillimet e diskos në vitet 1970 për të krijuar një homazh të studiuar mirë për muzikën e kërcimit. Tani ajo po vazhdon rikthimet e viteve ’70. Ylli i pop-it i është bashkuar ikonave Ronald Isley dhe Isley Brothers për “Make Me Say It Again, Girl”, një ripërpunim i këngës së tyre të vitit 1975 “Make Me Say It Again Girl (Pjesa 1 & 2)” Sepse nëse ndonjë vajzë mund t’i bëjë ata ‘ta thonë përsëri’, sigurisht që është Beyoncé!

“Sot ndihem sikur nuk dua të bëj asgjë”! Që të mos keqkuptohemi, këtë nuk e themi ne, por e thotë Bruno Mars. Sjellim sërish në vëmendje këngën e vitit 2011, me tekst dhe videoklip mjaft interesant, “The Lazy Song”.

1
Rex Orange County
THREAT
2
Bella Poarch
Living Hell
3
Alicia Keys, Brent Faiyaz
Trillions
4
Yeah Yeah Yeahs
Burning
5
Ronald Isley, The Isley Brothers, and Beyoncé
Make Me Say It Again
6
Santigold
Shake
7
Goo Goo Dolls
Goo Goo Dolls
8
Joshua Bassett
Smoke Slow
9
Jessie Reyez
Mutual Friend
10
Eddy Luna
If I Died
11
Young the Giant
The Walk Home
12
Laufey
Falling Behind
13
Rosalyn
20:37
14
Lo-Fang
Boris
15
Lo-Fang
Silver
16
Lo-Fang
You're The One That I Want
17
Chris Isaak
Baby Did a Bad Bad Thing
18
Daft Punk
Within
19
Beirut
Nantes
20
Agnes Obel
Riverside
21
Balthazar
Balthazar
22
Adele
Million Years Ago
23
Outkast
Hey Ya!
24
Bruno Mars
The Lazy Song
25
Florence + The Machine
You've Got the Love