Timeless Playlist, Week of March 20th

Queen ka performuar hitin e tyre të padiskutueshëm “Radio Ga Ga” në “Live Aid” përpara 72,000 njerëzve në stadiumin Wembley, Londër më 13 korrik 1985. Veprimtaria u organizua nga Sir Bob Geldof dhe Midge Ure për të mbledhur fonde për katastrofën e urisë në Etiopi. Të transmetuara në të gjithë botën përmes një prej lidhjeve më të mëdha satelitore të të gjitha kohërave, koncertet u panë nga rreth 40% e popullsisë globale.

“Sunsetz” nga Cigarettes After Sex ka të bëjë me nostalgjinë dhe mallin që ndjen transmetuesi pas përfundimit të një lidhjeje. Kur perëndon dielli, rrëfimtari ka një vizion të ish-partneres së tij, me rrezet e diellit në fytyrën e tyre, ndërsa ata largohen. Kënga flet për fuqinë e dashurisë dhe se si ajo zgjat shumë pasi të jetë zhdukur. Refreni i përsëritur thekson përkushtimin dhe dëshirën e pafund të rrëfimtarit për ish-partneren e tij, pavarësisht nga dijenia se ata janë larguar. Ajo flet për idenë se dashuria është mjaft e fuqishme për të kapërcyer kohën dhe distancën.

Suki Waterhouse vjen me hitin e saj “Good Looking” si pjesë e “Timeless Playlist”. Ajo sjell një portretizimi të epshit, intimitetit dhe humbjes eventuale teksa këngëtarja përpiqet të lundrojë nëpër gënjeshtrat e pazbuluara të përvojës së saj të kaluar të dashurisë, duke përmbledhur këto momente të vërteta që tani janë vetëm kujtime. Kjo këngë është kthyer në trend, tashmë prej disa vitesh, në platformën e Tik Tok.

1
Lana Del Rey
The Grants
2
Ali Gatie
Seasonal Love
3
Jason Derulo
It’s Your Thing
4
Everything But The Girl
Run A Red Light
5
Jain
The Fool
6
Eloise
Therapist
7
Ryan Beatty
Ribbons
8
U2
Invisible (Songs Of Surrender)
9
Alexandra Savior
Mystery Girl
10
Cage The Elephant
Hypocrite
11
The 1975
She Way Out
12
Supertramp
Breakfast In America
13
Queen
Radio Ga Ga (Live Aid 1985)
14
Lynyrd Skynyrd
Sweet Home Alabama
15
Cigarettes After Sex
Sunsetz
16
The FAIM
Saints of the Sinners
17
M83
Amnesia
18
Matt Maltese
As The World Caves In
19
Suki Waterhouse
Good Looking
20
Jem
24
21
Ultimo
Il Ballo Delle Incertezze
22
Annalisa
Bye Bye
23
La Rappresentante di Lista
Amare
24
Adam Lambert
Holding Out For A Hero
25
Curtis Harding
Hopeful