Timeless Playlist, Week of November 13th

Kënga “Late Night Talking” nga Harry Styles flet për dashurinë e sapogjetur mes dy personave. Teksti i këngës përcjell idenë se edhe pse sapo janë njohur, tashmë mund të ndjejnë një lidhje të fortë dhe dëshirë për të qenë bashkë. Këngëtarja premton se do të jetë pranë personit sa herë që ka nevojë, sado të vështira të jenë gjërat. Ai gjithashtu shpreh se si ata qëndrojnë zgjuar deri vonë duke folur, duke diskutuar gjithçka që duan, deri në mëngjes dhe se si e ka mahnitur atë, duke e bërë atë të paaftë për t’i hequr ato nga mendja. Me pak fjalë, është një këngë për risinë e dashurisë dhe gëzimin që vjen me të.

Kënga “Halo” nga Beyoncé ka të bëjë me të qenit i rrethuar dhe ngushëlluar nga dashuria e një personi tjetër. Tekstet përshkruajnë se si muret që këngëtarja ka ndërtuar në përpjekje për ta mbrojtur atë nga lëndimi janë rrëzuar dhe se si personi tjetër ka gjetur një mënyrë për ta bërë atë të ndihet e sigurt në përqafimin e tyre. Ajo shpreh idenë se ata janë hiri i saj shpëtues, gjithçka e saj dhe arsyeja e saj për të shpresuar se dashuria e saj nuk do të shuhet. Kënga flet për idenë e dashurisë së pakushtëzuar dhe se si ajo mund të jetë një burim drite dhe shprese në kohë errësirë dhe beteje.

“Take Back the Night” nga Justin Timberlake është një këngë me energji të lartë, me ndjenjë të mirë që inkurajon dëgjuesit të rimarrin fuqinë e tyre dhe të shijojnë momentin aktual. Tekstet përcjellin një ndjenjë çlirimi, duke jetuar jetën në maksimum dhe duke mos u shqetësuar për pasojat apo gjykimin nga të tjerët.

1
Peggy Gou, Lenny Kravitz
I Believe In Love Again
2
Lost Frequencies
All Stand Together
3
Dove Cameron
Sand
4
Noah Kahan, Hozier
Northern Attitude
5
Arlo Parks
Jasmine
6
Gracie Abrams
Cedar
7
Martin Garrix
Real Love
8
Harry Styles
Late Night Talking
9
Beyoncé
Halo
10
R. City ft. Adam Levine
Locked Away
11
Justin Timberlake
Take Back The Night
12
A.R. Rahman, The Pussycat Dolls
Jai Ho! (You Are My Destiny)
13
Billie Eillish
Ocean Eyes
14
Florence + The Machine
Never Let Me Go
15
Imagine Dragons
Dream
16
Ed Sheeran
Give Me Love
17
Taylor Swift
We Are Never Ever Getting Back Together
18
Fifth Harmony
That’s My Girl
19
Justin Timberlake
Rock Your Body
20
P!nk
Try
21
Micheal Jackson
Smooth Criminal
22
Bob Sinclair
Rock This Party (Everybody)
23
Rihanna
We Found Love
24
Sexion D’Assaut
Ma Direction
25
Aiello
Fino All’Alba (ti sento)
26
Noel Gallagher’s High Flying Birds
We’re Gonna Get There In The End