Love & Sex

Pozicioni i seksit që ju garanton orgazma të zjarrta…

Pozicioni seksual i shqiponjës është lloji i pozicionit të denjë për çiftet që duan lëvizjet në shtrat. Shqiponja është pak a shumë një ndryshim i vogël me pozicionin e misionarit, por është një ndryshim kaq i rëndësishëm saqë bëhet pozicioni seksual zyrtarisht më i mirë.

Pozicioni i shqiponjës është shumë i ngjashëm me pozicionin e seksit misionar, por me një ndryshim te këmbët: ato janë në ajër dhe jo në krevat. Pse të shqetësoheni t’i mbani këmbët lart në ajër kur graviteti i kërkon ato të ulura në shtrat? Epo, gjithçka ka të bëjë me mënyrën se si ju jeni pozicionuar. Ekspertja e seksit dhe marrëdhënieve, Charlotte Johnson, shpjegon:

Aspektet pozitive të këtij stili lidhen me faktin se sa efektiv mund të jenë për stimulimin e pikave të nxehta të brendshme për shkak të këndit të depërtimit. Kjo mund të rrisë kënaqësinë për partneren. Stili i shqiponjës shton elementët e fleksibilitetit dhe eksplorimit në jetën seksuale, duke inkurajuar çiftet të provojnë gjëra të reja dhe potencialisht të zbulojnë ndjesi të reja.

Ja tri pozicionet e stilit të shqiponjës që mund t’i provoni edhe ju:

Shqiponja OG

Ju mund të bëni stilin e lirë të shqiponjës, ose të shtoni një ose dy lodra seksi për ta bërë aktin të paharrueshëm. Unazat e penisit, vibratorët e çifteve dhe gishtat e vegjël të silikonit mund të përshtaten midis trupave tuaj për një super orgazëm.

Shkëmbi i shqiponjës

Nëse jeni poshtë partnerit, merrni më shumë kontroll duke përkulur pak gjunjët dhe duke lëvizur ijët. Ky stil nxit stimulimin e brendshëm, plus është një shans i madh për një orgazëm klitoriale. Nëse dëshironi një kënd tjetër, vendosni një jastëk të fortë poshtë mesit tuaj.

Shqiponja e “zhytur”

Për një ndjesi më të thellë depërtimi, uluni mbi komodinë ose tavolinë dhe ngrini këmbët në formë V-je në mënyrë që ato të jenë lart mbi supet e partnerit tuaj. Nëse jeni partneri depërtues, është gjithashtu një mundësi e shkëlqyeshme për të shijuar aftësitë tuaja orale duke u mbajtur tek kofshët e partneres dhe duke e futur fytyrën midis këmbëve.