Pse duhet ta fitojë Big Brother VIP? Luizi jep argumentet e tij
BBV - Live nga shtëpia • 00:23 01/05/2023
Suksesi ka kaluar kufijtë e një spektakli në ekranin e televizorit e tani jemi përballë një fenomeni social që mund të quhet edhe si “Big Brother Mania”. Tashmë vjen dhe emisioni që i dedikohet drejtpërdrejtë personazheve më të komentuar të momentit. Banorët e “Big Brother VIP” do të bëjnë një program të mirëfilltë radiofonik nga shtëpia më e vëzhguar dhe më e famshme në Shqipëri. Aty Top Albania Radio ka ngritur një studio radiofonike. Surpriza nga më të ndryshme janë të garantuara…
Nuk mungojnë lotët! Liami, Erjola, dhe Françeska rrëfejnë historitë personale
BBV - Live nga shtëpia 21:03 21/04/2024
Nga loja, tek finalistët/Graciano, Erjola, Liami dhe Françeska flasin në “BBV – Live nga shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 20:54 21/04/2024
Batuta dhe komente “pikante”, Juli, Egla dhe Heidi komentojnë ngjarjet e BBVIP
BBV - Live nga shtëpia 20:17 21/04/2024
Ngjarjet e shtëpisë mes batutash, Juli, Egla flasin në “BBV – Live nga Shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 20:14 21/04/2024
Roza-Romeos: Më ke hequr nga Instagrami se e kishe të dashurën xheloze
BBV - Live nga shtëpia 18:31 21/04/2024
Romeo dhe Meritoni bëjnë paqe, përloten në “Big Brother Live nga Shtëpia”
BBV - Live nga shtëpia 17:47 21/04/2024
Romeo: Mendoj që vajzat po heqin njëra-tjetrën…
BBV - Live nga shtëpia 23:13 31/03/2024