Celebrities Film & Tv Magazine Showbiz

Rikthehet Jon Stewart në ‘The Daily Show’!

Jon Stewart mori një ovacion të zgjatur nga audienca e studios të hënën teksa u kthye në “The Daily Show” pas më shumë se tetë vitesh larg, përpara se të mbyllej, në atë që ndihej si një tundje me kokë për kthimin e famshëm të drejtuesit të emisionit të bisedave Jack Paar në “The Tonight Show”.  I planifikuar për të drejtuar një ditë në javë dhe për të prodhuar shfaqjen, Stewart tha:

Jam i ngazëllyer që jam kthyer.

Prej andej, dukej sikur Stewart të mos ishte larguar kurrë, pasi ai u zhyt në rutinat rreth Super Bowl – të cilin, duke vënë përballë drejtuesit e Kansas City të mbështetur nga Taylor Swift kundër San Francisco 49ers, ai e quajti një lloj i pafitues për konservatorët dhe vendosja e nëntë muajve të ardhshëm përpara zgjedhjeve, ose “Pavendosmëria 2024”, ndërsa provoni titrat komedikë si “Demokracia Amerikane”. Stewart i kushtoi një pjesë të konsiderueshme të emisionit pyetjeve në lidhje me moshën e Presidentit Joe Biden dhe ish-presidentit Donald Trump, të cilët, respektivisht 81 dhe 77 vjeç, do të ishin çifti më i vjetër që do të përballeshin ndonjëherë për presidencën.

Stewart bëri shaka për paraqitjen e Biden në TikTok dhe konferencën e tij të fundit për shtyp në vazhdën e raportit të këshilltarit special Robert Hur, i cili përfshinte komente në lidhje me kujtimin e Biden. Më pas ai luajti një përzierje klipesh ku shfaqeshin Trump dhe fëmijët e tij duke thënë se nuk mund t’i mbanin mend gjërat në regjistrimet e regjistruara. Duke trajtuar çështjen e moshimit, Stewart bërtiti:

Ata janë objektivisht të moshuar!

Më pas ai e mbylli segmentin, siç bënte shpesh, me një shënim më serioz, duke u thënë shikuesve të shtrëngoheshin për muajt para zgjedhjeve, por se puna e nevojshme për ta bërë botën një vend më të mirë nuk u zbeh. për një ditë të vetme. Për zgjedhjet, Stewart tha se mësoi në kohën e tij larg:

Duhet të shqetësoheni për çdo ditë para tyre dhe çdo ditë pas, përgjithmonë.

Me shfaqjen që zgjati rreth 15 minuta pas kohës së planifikuar, Stewart më pas u zhvendos për të ndarë qendër të vëmendjes me korrespondentët e emisionit, duke u angazhuar në një shkëmbim argëtues me Dulcé Sloan, e cila tha për Biden dhe Trump, “Ne kemi nevojë për më shumë sesa thjesht i njëjti shfaqje me një fytyrë më e vjetër por e njohur”. Kjo shkaktoi një pauzë të gjatë komike nga Stewart, duke menduar me lojëra nëse ajo po i referohej pistës së tij pas tavolinës, të cilën Comedy Central po e promovon si një term të dytë. Jordan Klepper do të drejtojë shfaqjen për pjesën tjetër të kësaj jave.