Romeo po imponon veten për të dashur Heidin?!/Ilir Beqiri: “Nuk kam shumë shpresa tek Meritoni…”
Big Brother Radio • 22:09 11/04/2024
Të ftuar në emisionin "Big Brother Radio" kanë qenë Ilir Beqiri, Sotira Jankulla dhe Remili. Për të diskutuar në lidhje me ngjarjet që kanë ndodhur 24 orët e fundit në shtëpinë e BBV dhe për të dhënë mendimin e tyre për lojën e banorëve. Albana Ruçi Sotira Jankulla Ilir Beqiri Remili
“E kam paragjykuar…”/ Paloma komenton banorët e “BBV3: Egla Ceno është kryefjala!
Big Brother Radio 01:20 18/05/2024
“Duam pagesë që e bëmë emër…”/Andi, Kilda dhe Kejvin analizojnë deklaratën e Eglës për portalet!
Big Brother Radio 19:08 17/05/2024
Cili ka qenë avantazhi i Heidit/Drini Zeqo:“Nuk është kaq e pafajshme, fsheh diçka pas buzëqeshjes…”
Big Brother Radio 18:20 16/05/2024
“Do më shikoni shumë shpejt në Top Channel…”/ Çfarë zbulon Fation Kuqari në TAR?!
Big Brother Radio 20:17 15/05/2024
Monika Lubonja refuzon të komentojë Eglën!/ Roza Lati flet për rikthimin në ekran…
Big Brother Radio 20:44 14/05/2024
Aldor Nini për BBV: “Banori më me influencë në rrjetet sociale është…”!
Big Brother Radio 22:01 13/05/2024
Çfarë do të mbajë mend Shkëlqim Bega nga BBV?/Egla apo Heidi, Arjola Shehu zgjedh fituesen e BBV3!
Big Brother Radio 21:30 11/05/2024