Big Brother VIP Finale Live në radio Celebrities Magazine Showbiz

Sara Gjordeni e vetme në tapetin e kuq? Përse nuk është Bardhi në finalen e sotme?!

Top Albania Radio vjen live në Tapetin e Kuq në natën finale të “BBV”. Me intervista, foto dhe çdo detaj tjetër që të sigurohemi që të mos humbisni asgjë. Me Albana Ruçi që do të raportojë çdo ndodhi gjatë këtij eventi dhe në transmetim live në valët e Top Albania Radios me Elona Duron dhe Eni Shehun, kjo natë nuk duhet humbur.

E pyetur nga Albana Ruçi nëse janë martuar me letra së bashku, Sara Gjordeni u shpreh kështu për marrëdhënien e saj me Bardhin:

Jo, ende. Sigurisht që është në planet e së ardhmes. Sigurisht përpara se të lind bebi.

Ajo u shfaq e vetme në tapetin e kuq, pasi Bardhi nuk ishte prezent.

Bardhi sot është në koncert në Vjenë.