Lifestyle Love & Sex

Seks në ëndërr?! Zbuloni se cili është kuptimi i ëndrrave erotike…

Seksi në ëndërr mund të jetë një simbol jashtëzakonisht i paqartë. Në sipërfaqe, është e lehtë të supozohet se çdo ëndërr seksuale duhet të përfaqësojë një lloj dëshire të paplotësuar nga jeta zgjuar. Por, çka nëse ka më shumë se kaq? Puna është se të ëndërrosh për një lidhje fizike të tillë në fakt mund të nënkuptojë një sërë gjërash, në varësi të kontekstit që qëndron pas saj!

Kjo ëndërr zbulon dëshirat tuaja të brendshme. Nëse në ëndërr e gjeni veten të tërhequr seksualisht nga dikush, kjo mund të zbulojë se çfarë ndjeni brenda. Le të themi se jeni tërhequr nga shefi juaj në ëndrrën tuaj. Mund të jetë se keni një dëshirë të fortë për avancim në karrierë dhe më shumë kontroll.

Por mund të nënkuptojë gjithashtu se keni një dëshirë të paplotësuar për më shumë vlerësim dhe vëmendje nga shefi juaj. Nëse jeni në një marrëdhënie të përkushtuar dhe e gjeni veten të tërhequr nga dikush tjetër përveç partnerit në ëndrrën tuaj, kjo mund të tregojë një dëshirë për të eksploruar një opsion tjetër.

Në thelb, ajo që shihni ose përjetoni në ëndërr mund të jetë një pasqyrë që pasqyron dëshirat dhe ndjenjat tuaja. Çështja është se ëndrrat tuaja më së shpeshti kanë të bëjnë vetëm me ju dhe subkoshiencën tuaj, kështu që është thelbësore që të jeni të vetëdijshëm për këtë, pavarësisht nëse ju pëlqen ajo që shihni apo jo.

Megjithatë, ëndrrat nuk kanë të bëjnë gjithmonë me seksin ose një dëshirë seksuale. Ndonjëherë, ato kanë të bëjnë thjesht me një dëshirë të ndryshme që përfaqësohet nga seksi, si frika ose nevoja për të ushqyer dhe kontakt fizik.