Horoskopi

Shenjat e zodiakut që do të kalojnë situata të vështira deri më 3 mars!

Java deri më 3 mars konsiderohet mjaft kërkuese me Marsin duke formuar një katërkëndor me Jupiterin dhe gjërat bëhen më të vështira për këto shenja të zodiakut:

Demi

Një gjë që vërtet bie në sy për ju këtë javë është se nuk mund të mos mendoni për gabimet që keni bërë dhe që e dini se ju çuan atje ku jeni sot. Ka shumë energji të Marsit që ju ndjek. Ndërsa kjo ju bën të ndiheni të sigurt se do të jeni në gjendje të kapërceni pikat e vështira, mund ta gjeni veten duke u zemëruar më shumë me veten për atë që keni bërë. Ajo që e bën të gjithë javën të duket kaq shtypëse dhe e ashpër është kalimi i Marsit në katrorin e Jupiterit dhe për shkak të këtij tranziti, mund ta keni të vështirë të largoni zemërimin tuaj.

Gaforrja

Në kërkimin tuaj për të gjetur veten, pavarësinë dhe origjinalitetin tuaj këto ditë do të përfundoni duke bërë atë që mendoni se është e drejtë, ndërsa në fund do të lëndoni dikë tjetër. Ju besoni në veten tuaj dhe dilni kundër kujtdo që ju thotë të kundërtën. Çështja është se ju e bëni atë në mënyrë të pahijshme. Deri në fundjavë gjërat janë të vështira për ju pasi humbisni dikë të rëndësishëm në jetën tuaj.

Shigjetari

Ndërsa ju pëlqen të mendoni se jeni i lirë, i pavarur dhe nuk keni nevojë për asnjë person tjetër, do të shihni se po mashtroni veten. Ju dëshironi që të tjerët të mendojnë se jeni të fortë, por në realitet jeni të pambrojtur dhe të dobët, veçanërisht këto ditë. Në të njëjtën kohë, lidhja juaj me një person të caktuar ju bën të varur plotësisht prej tij dhe të humbni veten.