Celebrities Gossip Health & Beauty

Si dukeshin yjet e Hollywood-it kur fama ende nuk i kishte “trokitur në derë”!

Sipas ekspertëve, pamja e fytyrës dhe e qafës sonë ndryshon ndërsa rritemi. Kjo shpjegon pse kur shohim fotot tona të fëmijërisë argëtohemi aq më tepër kur flasim për të famshëm të njohur. “Bright Side” ka publikuar disa foto të aktoreve tona të preferuara kur ato ishin shumë më të reja dhe jo aq të famshme sa i njohim ne tani. Pak po e sigurt, ato duken po aq të mrekullueshme sa edhe tani.

1. Priyanka Chopra

2. Reese Witherspoon

3. Jennifer Garner

4. Sarah Michelle Gellar

5. Gwyneth Paltrow

6. Kristen Bell

7. Zendaya

8. Amanda Seyfried

9. Ariana Grande

10. Gal Gadot

11. Madonna

12. Kendall Jenner

13. Drew Barrymore

14. Brooke Shields

15. Naomi Watts

Në shekullin e 21-të, vetëvlerësimi dhe dashuria për veten duket se maten me pëlqimet në rrjetet sociale. Ka të famshëm që na kujtojnë se jo gjithçka është ashtu siç duket. Pas ekranit është një qenie njerëzore ashtu si ne. Jeni kuriozë të dini se cilat gra të njohura janë ato?! Ne ju risjellim në vëmendje historitë e tyre frymëzuese.