Celebrities Music Travel

“South Outdoor Festival” këtë vit do të jetë i paharrueshëm!

“South Outdoor Festival”  është një festë e të gjitha gjërave që organizohen në ambient të hapur: sportit, kulturës, traditës, muzikës, natyrës dhe ushqimit. Duke u zhvilluar çdo vit në fshatin Borsh, në jug të Shqipërisë nga data 23-26 Maj, festivali fton pjesëmarrës nga i gjithë vendi dhe Europa të bashkohen, të konkurrojnë dhe të argëtohen, duke shijuar dhe përjetuar veçantinë që e bën të veçantë Rivierën e bukur të Shqipërisë. Ky festival unik kombinon sportin, lojërat, kulturën, traditën, ushqimin, muzikën, argëtimin dhe shumë më tepër, dhe ne jemi të përkushtuar ta bëjmë atë sa më të qëndrueshëm dhe lokal. Me më shumë se 40 aktivitete të ndryshme në natyrë, të synuara për të gjitha grupmoshat dhe prejardhjet, ka diçka për të ofruar për të gjithë.

Qëllimi

“South Outdoor Festival” synon të përdorë aktivitetet në natyrë, kulturën, traditën, muzikën, artet performuese dhe ngjarje të veçanta për të rritur entuziazmin e publikut dhe për të inkurajuar pjesëmarrjen me synimin për ta bërë Shqipërinë e Jugut një destinacion turistik ndërkombëtar. Nëpërmjet aktiviteteve tona të veçanta në natyrë dhe ngjarjeve kulturore, ne përpiqemi të angazhojmë të dashuruarit dhe vizitorët si pjesëmarrës që ndajnë perceptimet specifike kulturore që dalin nga historia dhe tradita, kuzhina dhe pijet, muzika dhe vallëzimi.

Muzika

Duke përjetuar aktivitete emocionuese në natyrë gjatë ditës, zemra e South Outdoor Festival rreh në ritëm me përbërjen e tij të larmishme muzikore gjatë natës. Ky edicion do të presë skena të shumta, duke shfaqur titullarët ndërkombëtarë, aktin më të mirë shqiptar dhe DJ të njohur ndërkombëtarë, duke theksuar muzikën si një pjesë qendrore dhe të gjallë të përvojës së festivalit.

Artistët që pritet të performojnë janë: Mc Kresha, Lyrical Son, Ledri Vula, Lumi B, VAL, Gramo F, DJ Flow, Nervo, Capital T, Kryder, Anii, Nena Polap, Sabion Paid, Ritual Band, Zaava, Leo Ciko, Elio, Le Thom, Mariio, Gims, Merk&Kremont, Aaron Sevilla, Yubik, Eugene Bushpepa, Cumbriafrica, Linda Romanazzi, Calypsis, Vicky, Jay Basha, Abelomania, Divino, Teeka, Roger Sanchez, Khenya, Paakman, Craya, NAO, Eliveli.

Kampet

Nëse dëshironi të keni një përvojë të rehatshme dhe të përshtatshme kampingu, duhet të shkoni te opsioni ynë Premium Camping. Kjo është zgjidhja më e mirë për vizitorët e festivalit që nuk duan të humbin kohë duke udhëtuar për në dhe nga një akomodim dhe parkim. Me Premium Camping, ju do të merrni:

  1. Një parking privat pranë kampingut
  2. Një tendë për dy të rritur me dy çanta gjumi, dy dyshekë me ajër dhe dy karrige
  3. Një leje e plotë ditore e festivalit për dy
  4. Objekte sanitare cilësore me ujë të ngrohtë, dushe private dhe tualete të dedikuara
  5. Një zonë kampingu miqësore dhe e sigurt për familjen

Disa nga aktivitetet kryesor dhe ndër më të bukurat që mund të zhvilloni janë:

‘Çiklizëm malor’

‘Trike Flying ‘

‘Hiking’

‘Jeep safari’

‘Yoga’

‘Kayak’

‘Windsurfing’

‘Olive tour’

https://southoutdoor.al/en