Celebrities Gossip

Teksa po vuan dënimin për pornografi me fëmijë, R. Kelly dënohet me 30 vite të tjera për trafikim seksual!

Këngëtari i zhanrit R&B R. Kelly u dënua me 20 vjet burg në një sallë gjykate federale të Çikagos të enjten pas dënimit të tij vitin e kaluar me akuzën për pornografi me fëmijë dhe joshje të një të mituri, dënimi i tij i dytë kaq i gjatë vitin e kaluar.

Kelly, 56 vjeç, po vuan tanimë një dënim prej 30 vitesh burg për dënimin e tij në vitin 2021 për akuzat e shantazhit dhe trafikimit të seksit në një gjykatë federale të Nju Jorkut.

Gjykatësi i qarkut i SHBA, Harry D. Leinenweber tha në gjykatë të enjten se 19 vjet nga dënimi 20-vjeçar i burgut do të kryheshin njëkohësisht, ose në të njëjtën kohë me dënimin e tij tjetër. Një vit do të vuhej radhazi, ose pasi të përfundojë ai dënim.

Prokurorët kishin kërkuar vuajtjen e një dënimi prej 25 vitesh pasi të përfundojë dënimi i tij tjetër prej 30 vitesh burg.

 

“Robert Kelly është një grabitqar seksual serial i cili, gjatë shumë viteve, synoi veçanërisht vajzat e reja dhe bëri përpjekje të mëdha për të fshehur abuzimin e tij ndaj Jane dhe viktimave të tjera të mitura,” thanë prokurorët në një dosje. “Deri më sot, dhe madje edhe pas vendimit të jurisë kundër tij, Kelly refuzon të pranojë përgjegjësinë për krimet e tij.”