Botë e Çuditshme Lifestyle

Virale në rrjet, nëna e cila këmbëngul se fëmijët duhet të shkojnë në shkollë me rroba të papastra!

Së fundmi, një nënë në TikTok ka mbrojtur të drejtat e fëmijëve të saj të veshur me rroba me njolla, por pati reagime të ndryshme në internet. Marla Branyan, në një video tashmë virale bëri një deklaratë të guximshme duke thënë se:

Është në rregull t’i dërgoni fëmijët tuaj në shkollë me rroba të pastra, por me njolla. Nëse rrobat janë të pastra, por të njollosura nga aktivitetet në shkollë, pse të mos i lejojmë fëmijët t’i veshin ato? Në fund të fundit, zëvendësimi i vazhdueshëm i rrobave me njolla mund të bëhet i vështirë financiarisht. veçanërisht kur fëmijët duket se e kanë zotëruar artin e ndotjes brenda pak minutash. Unë nuk mund të përballoj t’i zëvendësoj këto pantallona çdo javë.

https://www.tiktok.com/@marla_branyan/video/7336594529610517802?is_from_webapp=1&sender_device=pc

Videoja e saj ngjalli debat me disa që duartrokasin qasjen e saj praktike dhe të tjerë ngritën shqetësime për higjienën dhe pamjen e jashtme. Ndërsa disa theksuan se të rriturit nuk shkojnë në punë me rroba të pastra por të njollosura dhe as fëmijët e tyre nuk duhet të shkojnë, shumë prindër e kuptojnë luftën e përditshme për të mbajtur të paprekura rrobat e fëmijëve.