Bota Botë e Çuditshme

10-vjeçari nga Anglia do të ndryshojë emojin e famshëm të Apple pasi e mendon si shumë fyese!

10-vjeçari i quajtur Teddy, vjen nga Oxfordside dhe synimi i tij është të ndryshojë një nga emoji-t më të njohur të Apple. Fëmija nga Anglia ka nisur një fushatë duke bërë thirrje për ndryshime, duke i konsideruar dy dhëmbët e përparmë ekzistues të dalë shumë fyes dhe nënçmues ndaj atyre që mbajnë syze.

“Më bën të ndihem keq, më mërzit. Më duket shumë sugjestive dhe jam i sigurt se e njëjta gjë është e vërtetë për shumë njerëz në mbarë planetin. Ne duam ta ndryshojmë atë. Apple e bën jetën të mjerueshme për ata që përdorin syze. Kjo i bën njerëzit të mendojnë se ne jemi budallenj. Është e tmerrshme”,-ka komentuar Teddy, i cili madje ka një sugjerim specifik për zëvendësimin e emoji-t.

Ai tha se një djalë me syze mund të jetë edhe elegant. Për këtë ka një propozim konkret.

Emoji me syze me një skelet të hollë dhe një buzëqeshje normale, pa dhëmbët jashtë. Më pëlqen të mbaj syze sepse më ndihmojnë të shoh shumë më mirë, por edhe të dukem elegant dhe i pashëm.