Fashion

Bashkëpunimi midis Shrek dhe Crocs bëhet realitet!

Crocs, marka që qëndron pas këpucëve të preferuara të të gjithëve, të shëmtuara, ka bashkëpunuar me DreamWorks për të krijuar një objekt kulturor jashtëzakonisht të rëndësishëm: Shrek Croc.  E gjelbër, me pika dhe vetëm pak e frikshme, Shrek Croc (ose Shroc, nëse dëshironi) ka qenë prej kohësh një ëndërr për disa adhurues të Croc. Kjo nuk është shaka. Në të vërtetë ekziston një peticion i Change.org 2018 që lundron për “Make Shrek Crocs Real” – “Bëni Shrek Crocs real”.

Në prag të lançimit të këpucëve më 13 shtator, llogaria zyrtare e Croc X ri-shkroi 20 mesazhe identike nga një llogari e quajtur “Shrek Crocs”, të gjitha duke lexuar:

Bëni Shrek Crocs real. Pritja ka mbaruar për shapkat klasike më të tmerrshme. Secila palë përmban hundën, veshët dhe lëkurën me pika të gjelbërta të Shrekut, duke sjellë në jetë këtë personazh të dashur.

Shrocs për të rritur janë në dispozicion për 59,99 dollarë. Ekzistojnë gjithashtu versione për fëmijë dhe të vegjël, si dhe shami këpucësh me temë Shrek, të quajtura Jibbitz. E rrallë është marka që nuk është bekuar me një lloj bashkëpunimi me Crocs. Margaritaville Crocs, të kompletuara me kube akulli, një pykë gëlqereje dhe ai shaker i humbur kripe, shkaktoi një furi kur u publikuan për herë të parë në 2022.

Ka Pop Tarts Crocs (Croc-Tarts), Lisa Frank Crocs, Barbie Crocs, Crocs me pako fanny dhe madje edhe Crocs Jibbitz me aromë – një kombinim fjalësh që komandojnë pothuajse aq energji të errët sa “Shrek Crocs”. Shumica e reagimeve ndaj Shrek Crocs bien në njërën nga dy kategoritë:

Më duhen menjëherë” ose “Nëse i vishni këto në publik, unë do të kryej arrestimin e një qytetari. Nëse mendimet tuaja anojnë nga e para, mund të dëshironi të nxitoni. Brenda 24 orëve nga lëshimi i tyre, disa madhësi të këpucëve ishin shitur në faqen e internetit të Crocs.

Ndoshta ka shumë më tepër për të thënë për tërheqjen e përjetshme dhe të pashpjegueshme të Shrek dhe Crocs dhe pse ky kombinim i veçantë godet drejtpërdrejt në veshkat e trupit tonë të përbashkët kulturor. Sigurisht, ka një shpjegim bindshëm se si arritëm këtu, duke menduar nëse do të shpenzojmë 60 dollarë për këpucë me veshë. Këto janë misteret që më së miri i lihen kohës. Sot, ne jetojmë. Sot, ne Shroc.