Big Brother Special

Me lajmin e mirë që shumë fansa po prisnin, “Big Brother Albania VIP” nis transmetimin në 5 Tetor dhe bashkë me të, Top Albania Radio mendon dhe për dëgjuesit e saj besnikë. Për herë të parë dhe eksluzivisht për ju, Top Albania Radio vjen me një edicion special për të zbuluar çdo detaj apo të pathënë më parë mbi çdo pyetje që mund të keni. Zbuloni më shumë nga intervista e Jonida Aliçkollit me producenten e “Big Brother Albania VIP”, Lori Hoxha.

E enjte: 18:00 - 19:00

Hosts & DJs