Për të shkruar një tekst kënge Yll LImanit i duhet që… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K • 12:56 08/05/2022
A•Live•Night është një prodhim i Top Music Awards, parathënia e një rrugëtimi të gjatë në Top Channel. 13 Episodet e tij sjellin 13 artistët më të dëgjuar dhe më të dashur nga shqiptarët kudo janë, në një qasje dokumentari muzikor, ku protagonistët rrëfejnë jetën e tyre personale dhe profesionale dhe këndojnë live hitet e tyre më popullore. Prodhuar në Studiot e Top Albania Radio, ky është një format origjinal i Top Channel dhe mban vulën e Ledion Liço. Yll Limani
Për të shkruar një tekst kënge Yll LImanit i duhet që… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:56 08/05/2022
Si përpiqet t’i kalojë pasiguritë e tij Yll Limani? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:54 08/05/2022
Yll Limani nuk mban pranë vetes miq të cilët… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:34 08/05/2022
Miqtë e afërt të Yll Limanit janë… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:06 08/05/2022
Periudha më e bukur për Yll Limanin ka qenë… | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:01 08/05/2022
Çfarë e bën Yll Limanin të lumtur? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 12:01 08/05/2022
Yll Limani e quan veten introvert apo ekstrovert? | A•Live•Night – 4K
A•Live•Night – 4K 11:53 08/05/2022