Selected By
Mos humbisni sonte “Selected By” nga DJ Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dj Wizii!

Sonte në radion më të mirë Top Albania Radio do të jeni nën shoqërinë e…

Shijojeni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

Një “Selected By” special nga Dj Wizii!

Sonte në radion më të mirë Top Albania Radio do të jeni nën shoqërinë e…

Shijojeni sonte në orën 22:00 “Selected By” nga Dj XXL!

Do të jeni nën shoqërinë e Dj resident të TAR për rreth dy orë, kështu…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 22:00 “Selected By” nga Dj Vini!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dori DJ!

Siç e keni zbuluar edhe më parë në Top Albania Radio, “Selected By” është një…

“Selected By” vjen sonte me muzikën e përzgjedhur nga Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni mësuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Një “Selected By” special nga DJ Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

Dy ditë para datëlindjes së 25-të të Top Albania Radio-s, Dj Vini sjell muzikën më të mirë të përzgjedhur në “Selected By”!

Këtë të diel “Selected by” vjen shumë i veçantë. Dy ditë pranë datëlindjes së 25-të…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dori Dj!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

“Selected By” sonte nga Dj Wizii në orën 20:00!

E diela është një ditë pushimi por normalisht ka nevojë për pak energji. Një ditë…

“Selected By” sonte në 20:00 me Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Sonte “Selected By” nga Dj Danko!

Në këtë të diel të qetë të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

Shijojeni sonte “Selected By” nga Dj XXL!

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më…

Nuk duhet humbur kurrësesi muzika më e mirë në “Selected By” nga Dj Vini sonte në 20:00!

Dj Vini është një nga Dj rezidentë të Top Albania Radio-s, ndër ata që kanë…

Bëhuni gati për “Selected By” sonte në 20:00 me Dori Dj!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

“Selected By” sonte në 20:00 me Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Mos harroni sonte “Selected By” nga Dj Danko!

Në këtë ditë me shi dhe kaq të zymtë të gjithë ne kemi nevojë për…

Një “Selected By” special nga DJ XXL!

Mendoni se mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj…

“Selected By” këtë të diel do të jetë special, nën kujdesin e Dj Vinit!

E diela në darkë i rezervohet përzgjedhjes muzikore të DJ-ve rezidentë të Top Albania Radio-s….

E diela e fundit e muajit tetor duhet të mbyllet me “Selected By” nga Dori Dj!

Në Top Albania Radio nuk ka si të mungojë emisioni i cili ju shoqëron mbrëmjeve…

Bëhuni gati për “Selected By” sonte në 20:00 me Dj Ankloe!

Tani të gjithë e keni fiksuar se emisioni më i bukur luhet të dielën në…

Një “Selected By” special nga DJ Danko!

Sezoni i vjeshtës ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht…

Mos harroni të ndiqni sonte në orën 20:00 “Selected By” nga Dj Ankloe!

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni…

Një “Selected By” special nga DJ Wizii!

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka…

Sonte në “Selected By” mos harroni të dëgjoni muzikën më të mirë të përzgjedhur nga Dj Vini!

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos…

Sezoni nuk mund të niste më fuqishëm se kaq/Këtë mbrëmje Dori Dj në “Selected By”!

Me nisjen e sezonit të ri në Top Albania Radio nuk kishte si të mos…

Mos harroni të dëgjoni “Selected By” me muzikën e përzgjedhur nga Dj Wizii sonte!

Është dita e fundit e kësaj jave dhe ju nuk ke asnjë motiv?! Një ditë…

Mos harroni të dëgjoni muzikën e përzgjedhur nga Dj XXL sonte në “Selected By”!

Mendoni se mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj…

Sigurisht që nuk duhet humbur kurrësesi muzika më e mirë në “Selected By” nga Dj Vini!

Këto ditë të nxehta vere normalisht që kanë nevojë për energji dhe për muzikë të…

Bëhuni gati për “Selected By” sonte në mbrëmje me Dori Dj!

Top Albania Radio gjithmonë rezervon surpriza për të gjithë dëgjuesit e saj. Fundjava mbyllet bukur…

E diela speciale me Dori Dj në “Selected By”!

Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen…

Shijojeni sonte “Selected By” nga Dj Danko!

Tani vera ka ardhur dhe të gjithë ne kemi nevojë për energji dhe sigurisht këtë…

Një “Selected By” special nga DJ Wizii!

Dita juaj e fundit të javës nuk ka asnjë motiv?! Një ditë e tillë ka…

Sigurohuni të dëgjoni “Selected By” me Dj XXL sonte!

A mund të quhet e plotë e diela juaj nëse nuk është programi juaj më…

Mos harroni “Selected By” nga Dj Vini sonte!

Sigurisht që dita e dielë është për t’u argëtuar dhe për të kërcyer nën tingujt…

E dielë speciale me “Selected By” nga Dori Dj!

Fundjava mbyllet bukur në Top Albania Radio pasi çdo të Diel në orën 20:00 vjen…

Sonte shijojeni “Selected By” me muzikën e përzgjedhur nga Dj Ankloe!

Si çdo të ditë të dielë tani ju të gjithë e keni fiksuar se emisioni…