Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!
Happy Hour • 10:31 11/05/2022
Një cocktail Blue që shijohet në verë të jep ndjesinë e freskisë dhe të kujton detin. Të kujton ato momentet e pëlqyeshme, të hareshme dhe në qoftë se ne përdorim ingredientët e duhur, ngjyrën e duhur mendoj që e kemi krijuar cocktail-in perfekt. Pastaj magjia i mbetet avujve të cilat i japin aromat e mëtejshme dhe këto na bëjnë që të krijojmë mrekullitë e Colonial-it. Top Albania Radio Ilir Dushkaj
Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!
Happy Hour 10:31 11/05/2022
Rama V/Një cocktail i krijuar nga një super eksperiencë!
Happy Hour 18:04 10/05/2022
GinTonic De Colonial/ Një cocktail që nuk duhet humbur kurrësesi!
Happy Hour 16:24 09/05/2022
Fratenité Negroni/ Një cocktail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!
Happy Hour 19:54 15/04/2022