Rama V/Një coctail i krijuar nga një super eksperiencë!
Happy Hour • 18:04 10/05/2022
Një coctail krijohet gjithmonë në një atmosferë që Bartender-i të ndjehet mirë dhe kjo recetë është e zgjedhur nga një moment i veçantë në një super eksperiencë nga e cila doli edhe 'Rama V'. Është bashkimi i 'Gin'-it me ekstraktin e 'Like Flower'-it, freskinë e lime-it dhe nuancën e lehtë që i jep kastraveci. Top Albania Radio Ilir Dushkaj
Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!
Happy Hour 10:31 11/05/2022
Rama V/Një coctail i krijuar nga një super eksperiencë!
Happy Hour 18:04 10/05/2022
GinTonic De Colonial/ Një coctail që nuk duhet humbur kurrësesi!
Happy Hour 16:24 09/05/2022
Fratenité Negroni/ Një coctail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!
Happy Hour 19:54 15/04/2022