Fratenité Negroni/ Një coctail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!
Happy Hour • 19:54 15/04/2022
Kur krijon një coctail mendja të shkon gjithmonë në udhëtime. Në ato udhëtime që të mbesin në mendje, nga të cilat frymëzohesh. Në këtë rast jemi ndalur në Marsejë nga ku kemi marrë dy ingredientë francezë dhe një italian për të plotësuar atë kurorën e perfeksionit mesdhetar. Top Albania Radio Ilir Dushkaj
Blue Blood/ Ky cocktail do t’ju sjellë verën që tani!
Happy Hour 10:31 11/05/2022
Rama V/Një coctail i krijuar nga një super eksperiencë!
Happy Hour 18:04 10/05/2022
GinTonic De Colonial/ Një coctail që nuk duhet humbur kurrësesi!
Happy Hour 16:24 09/05/2022
Fratenité Negroni/ Një coctail i cili do t’ju mbesë gjatë në mendje!
Happy Hour 19:54 15/04/2022