Taulant Balla sulmon Sali Berishën: “Ai ka shitur Kosovën”!
Ndryshe • 18:31 23/11/2022
I ftuar në “Ndryshe” ka qenë kreu i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla. Ai është vënë para pyetjeve të Salsanos dhe Adit, ku nuk kanë munguar as momente pikante… Salsano Rapi Adi Pojana Taulant Balla Dj Vini
Taulant Balla sulmon Sali Berishën: “Ai ka shitur Kosovën”!
Ndryshe 18:31 23/11/2022
Taulant Balla e lë ndeshjen për Ramën, por jo për gruan e tij!
Ndryshe 18:23 23/11/2022
Më thuaj sa shpesh hedh plehra, të them sa e ke rrogën!
Ndryshe 18:15 23/11/2022
Balla akuzon Berishën: “Ka firmosur me Rusinë për UÇK-në si bandë trafikimi organesh!”
Ndryshe 18:12 23/11/2022
Vajza që tradhtoi ushtarin…Barcaleta e javës në “Ndryshe”!
Ndryshe 18:04 23/11/2022
“Nuk e them se do më presë policia poshtë”, Megi dhe Jurgeni i përgjigjen pyetjeve pa nivel!
Ndryshe 14:21 17/11/2022
“Pres falje publike nga Dalina”, Jurgen Bala thotë se përveç Kledit, juria nuk ka të drejtë!
Ndryshe 14:14 17/11/2022