Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Çunat e “Propagandës” zbulojnë fjalë shqip që nuk i kishim dëgjuar më parë
Propaganda • 17:57 06/05/2021
Në emisionin plot humor nga katërshja fantastike e çunave të "Propagandës" sjellin sondazhin "Kullë apo shtëpi private" dhe zbulojnë disa fjalë interesante në gjuhën shqipe që nuk i kishim dëgjuar më parë në një mënyrë shumë "funny". Jorke Broka Roland Saro Erblin Bajko Aleksandër Grami
Çunat e “Propagandës” zbulojnë fjalë shqip që nuk i kishim dëgjuar më parë
Propaganda 17:57 06/05/2021
Katërshja “propagandon” mendimet e lira pas zgjedhjeve
Propaganda 21:16 29/04/2021
Të hash me duar apo me lugë/pirunj?
Propaganda 12:59 22/04/2021
Pse nuk duhet festuar ditëlindja 1 ditë para?
Propaganda 15:21 15/04/2021
Të jesh hundë lesh apo qafë lesh?
Propaganda 14:39 08/04/2021
Të përdorësh pastë dhëmbësh apo çëmçakëz?
Propaganda 13:49 01/04/2021
Të ngecësh në ashensor apo në tualet?
Propaganda 17:15 25/03/2021
Të bësh saçme apo të përdorësh facoleta?
Propaganda 15:27 18/03/2021
T’i hash apo t’i presësh thonjtë? Djemtë na zbulojnë vesin e të gjithë shqiptarëve!
Propaganda 15:51 12/03/2021
Përse njerëzit shkojnë në tualet me telefon? Çunat zbulojnë arsyet
Propaganda 14:38 05/03/2021
Propaganda: Çfarë kanë Vip-at më shumë se njerëzit e thjeshtë?!
Propaganda 11:45 05/03/2021
Propaganda i këndon ‘Bagëtisë e Bujqësisë’
Propaganda 11:44 05/03/2021
“Propaganda” nisi dhe nuk na zhgënjeu aspak!
Propaganda 19:01 18/02/2021