Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda • 17:37 24/07/2021
Në këtë pjesë të emisionit, Aleksandri, Jorke dhe Rolandi diskutuan rreth një lajmi të ndodhur diku në Peru, në një vend të quajtur 'Cieneguilla', dy kartele të fuqishme të drogës vendosën të luanin një ndeshje futbolli kundër njëri-tjetrit, ku rezultati doli me 16 të vdekur... Po policia ku ishte?! Dhe a kishte arbitër?! Roland Saro Aleksandër Grami Jorke Broka Dj Ankloe
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021