Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda • 15:31 31/07/2021
Në rubrikën "Pse" vjen pyetja shumë interesante. Po ju e keni pyetur ndonjëherë veten se pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?! Roland Saro Erblin Bajko Aleksandër Grami Jorke Broka
Shefi ka vrarë nepunësin e tij gjatë orarit të punës…
Propaganda 15:52 31/07/2021
“Një burrë vret veten, dhe largohet nga vendngjarja!”
Propaganda 15:45 31/07/2021
“Ai që ha gjëra të thata përditë, brenda vitit ka për t’u bërë me gastrit.”
Propaganda 15:36 31/07/2021
Paneli i Propagandës diskutojnë për bashkëjetesën në komunitet…
Propaganda 15:34 31/07/2021
Kanotieren e vendosni brenda apo jashtë brekëve?!
Propaganda 15:32 31/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që do të kemi fat nëse na bie glasa e zogut në kokë?!”
Propaganda 15:31 31/07/2021
Kthim pas në kohë me Propagandën, përplasja mes dy karteleve të fuqishme, nga futbolli në vrasje!
Propaganda 17:37 24/07/2021