Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Propaganda diskuton se pse njerëzit duhet të martohen… ose jo!
Propaganda • 17:13 24/07/2021
Këtë puntatë, djemtë e Propagandës diskutuan rreth martesës, se pse duhet të martoheni. Si dhe me anë të një improvizimi plot humor, ata performuan një pjesë diskutimi si të ftuar në emisionin e tyre. Ndiqeni për të shijuar disa minuta me shumë humor! Roland Saro Aleksandër Grami Jorke Broka Dj Ankloe
Propaganda diskuton se pse njerëzit duhet të martohen… ose jo!
Propaganda 17:13 24/07/2021
“Holanda stërvit sorrat për të pastruar qytetin nga bishtat e cigares!”
Propaganda 17:04 24/07/2021
Rubrika “Improvizimi” sjell shprehjen e urtë:”Punën e sotme mos e prish sot, prishe nesër!”
Propaganda 16:46 24/07/2021
Rubrika “Pse?”, “Pse themi që na kujton dikush kur na zë lemza?!”
Propaganda 14:37 24/07/2021
Po ju e kafshoni apo e lëpini akulloren?!
Propaganda 14:30 24/07/2021
Zbuloni si humbi 10 milionë lekë njëri nga pjesëtarët e “Propagand-ës”…
Propaganda 17:40 17/07/2021
Përse UFO-t po gjurmojnë delet?!
Propaganda 17:40 17/07/2021