Fashion Lifestyle

Çfarë është jashtë mode dhe çfarë duhet kategorikisht të shmangni në veshjet tuaja këtë vit!

Moda po evoluon gjithnjë e më shumë dhe rregullat e vjetra për atë se çfarë duhet të veshësh nuk kanë më kuptim, veçanërisht në vitin 2023. Disa stilistë ndajnë me ne disa rregulla të pashkruara mode, që mund t’i ‘thyeni’ si të doni ju. Ja se cilat janë ato:

1.“Birkenstocks janë jashtë mode.”

2.“Shmangni tutat sportive.”

3.“Mos u ngarkoni shumë me bizhuteri dhe aksesorë.”

4.“Qëndroni te ngjyrat neutrale.”

6.“Provoni çdo trend të modës.”

Ndërkaq, nëse mendimi për të zgjedhur një veshje të re për të dalë nga shtëpia çdo mëngjes është një perspektivë frikësuese, ju jeni tashmë në duar të sigurta. Për pjesën më të mirë të pandemisë, të gjithë kanë jetuar me një palë pantallona të buta leshi mjaft të rehatshme ose me një fustan të thjeshtë e të freskët.

Ndërsa tani, shumë prej nesh po përshtaten për t’u rikthyer në një zyrë, një eksperiencë që mund të vijë me sfida të shumta dhe me pyetjen e famshme: Çfarë të veshim? Ky udhëzues, me të dhëna nga ekspertë të modës, duhet t’ju ndihmojë të riktheheni në mentalitetin e duhur për t’u veshur për punë.