Celebrities Music Top 100 Songs of the Year

Diona Fona uron të gjithë shqiptarët për Vitin e Ri 2024!

Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2023.

Surprizat nga artistët nuk mungojnë as në 2023, si në skenën kombëtare ashtu edhe në atë ndërkombëtare ndaj maratona e 100 këngëve më të mira të vitit do të jetë shpërthyese. Një urim special për Vitin e Ri vjen nga këngëtarja e njohur Diona Fona ekskluzivisht për TAR:

Hi, unë jam Diona Fona! Ju përshëndes të gjithë dëgjuesit e Top Albania Radio kudo që janë! Ju dua shumë! Faleminderit që më dëgjoni çdo këngë! I love you guys! Urime Vitin e Ri dhe qoftë një vit shumë i mbarë!