Celebrities Music Top 100 Songs of the Year

Petrit Çarkaxhiu vjen me një urim për festat e fundvitit për të gjithë dëgjuesit!

Programi traditë i ditës së fundit të vitit rikthehet edhe këtë herë dhe ndoshta ky është një nga momentet më të shumëpritura për të gjithë ju. E si mund të mbyllet ndryshe ky vit, përveç se nën tingujt e muzikës më të mirë të 2023.

Surprizat nga artistët nuk mungojnë as në 2023, si në skenën kombëtare ashtu edhe në atë ndërkombëtare ndaj maratona e 100 këngëve më të mira të vitit do të jetë shpërthyese. Le të kalojmë së bashku rreth 8 orë maratonë, në shoqërinë e atyre që ju kanë bërë shoqëri gjithë vitin. Shoqëroni orët e fundit të një viti ‘të vjetër’ i cili i lë vendin një tjetri të cilin le të shpresojmë të jetë edhe më i mirë se ky që po lëmë pas. Ky është urimi special i Petrit Çarkaxhiut, këngëtari i grupit Jericho…

Përshëndetje, unë jam Petriti, këngëtari i grupit Jericho! Të gjithë shqiptarëve ju uroj gëzuar festat dhe një vit sa më të mbarë dhe shumë shëndet!