Celebrities Gossip

Ekziston mundësia që futbollisti Dani Alves të arratiset nga burgu?! Burimet zbulojnë se…

Ndonëse pak ditë më parë u përmend se avokatët e Dani Alves do të bënin gjithçka që ai të lirohej me kusht, ekipi ligjor i gruas së abuzuar që dyshohet se është viktima e ish-mbrojtësit të djathtë të Pumas, ka bërë të qartë se mund të ekzistojë rreziku i arratisjes së brazilianit. Alves është në paraburgim të përkohshëm pa lirim me kusht pasi akuzohet se dyshohet se ka sulmuar seksualisht një grua të re më 30 dhjetor në klubin e natës Sutton në Barcelonë.

Ekipi i tij ligjor ka deklaruar se ai mund të lirohet me kusht, por duhet ta bëjë këtë duke mbajtur një byzylyk të burgosur në kyçin e këmbës që të mund të gjendet, ndërsa pasaporta do t’i hiqet dhe ai do të duhet të paraqitet çdo ditë në gjykatë. Megjithatë, viktima e supozuar refuzon të pajtohet me këto kushte.

Të enjten, avokatja e tij, Ester Garcia, paraqiti disa akuza me shkrim për Gjykatën e Barcelonës në mënyrë që të mbajë Alves në paraburgim në Burgun Brians 2. Ata besojnë se për shkak të burimeve të tij financiare, ish-lojtari i Barcelonës mund të gjejë një mënyrë për të ikur nga vendi. Sipas informacioneve nga EFE, përmbledhja e avokatit hedh poshtë argumentet e mbrojtjes së Alves, gjë që garanton se nuk ka rrezik që ai t’i shpëtojë drejtësisë. Garcia u shpreh se:

Ne e kuptojmë se rreziku i arratisjes ekziston, duke qenë e nevojshme masa paraprake e vendosur për të garantuar praninë e tij gjatë gjithë procedurës, derisa të jepet një vendim i prerë. 

Megjithatë do të duket do të jetë paksa e vështirë të arrihet në një vedim final sepse deri më tani futbollisti i cili ndodhet në burg e ka ndryshuar katër herë dëshminë e tij që nga momenti i arrestimit dhe deri tani.