Franc Koruni zbulon më shumë mbi këngën e tij të re dhe albumin e ardhshëm!
Live From Tirana • 09:40 29/06/2022
I ftuar në “Live From Tirana” ka qenë këngëtari Franc Koruni për të na folur më shumë mbi këngën e tij të re, “Dashuri në pentagram” që vjen si një dedikim. Jo vetëm kaq, por Franci po bëhet gati të publikojë albumin e tij të ri. Stenaldo Mëhilli Franc Koruni Danko Dj
Zbuloni disa nga përshtypjet e turistëve për atraksionet e njohura!
Live From Tirana 11:31 13/08/2022
Cilët janë personazhet më të ndjekur në Instagram për këtë javë?!
Live From Tirana 11:30 13/08/2022
Një fan club për të gjithë tifozët e Milan, Elton Guranjaku na zbulon gjithçka!
Live From Tirana 10:19 12/08/2022
Fushata “Shqipëria je ti”, Alketa Gaxha flet më shumë për TAR!
Live From Tirana 10:17 12/08/2022
Nga “At The Movies” në përkthyese, Arta Sinamati flet për librin “Nuk përfundon kështu”!
Live From Tirana 10:15 12/08/2022
Artion Vreto për situatën turistike në jugun e Shqipërisë: “Nuk ka ndonjë grek që shan Mykonos”!
Live From Tirana 10:16 11/08/2022
Dy psikologet tregojnë më shumë për librin e tyre mbi çrregullimet e shëndetit mendor!
Live From Tirana 10:12 11/08/2022