Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Gjeli

Të lindurit në shenjën e Gjelit do të jenë të lumtur të dëgjojnë se 2021, viti i Buallit, sjell energji shumë harmonike. Ju do të shihni shumë mundësi për të bërë më shumë para si dhe për marrëdhënie të përmirësuara. Ju njiheni për të qenë shumë të organizuar. Dhe kështu, ndërsa paraqiten mundësi, ju mund të zgjeroni të ardhurat tuaja dhe ndoshta të zgjeroni familjen tuaj.
Fokusi këtë vit përqendrohet në stilin e jetës tuaj dhe tek gjërat që zotëroni. Ju pëlqen të keni dollapët e mbushur me ato më të mira materiale që mund të blejnë paratë. Por nëse 80 përqind e gjërave në shtëpinë tuaj janë sende që nuk i vishni ose nuk i përdorni, rrjedha e energjisë mund të bllokohet. Do të bënit mirë të zhduknit rrëmujat.
Financiarisht, ky mund të jetë një vit i jashtëzakonshëm. Me energjinë harmonike të 2021, do të keni më shumë mundësi sesa keni pasur kohët e fundit.
Ka një përqendrim të madh në njohjen më të mirë të vetes. Kjo do të bëjë që të mburreni me talentet tuaja dhe t’u tregoni të tjerëve për aftësitë tuaja. Njerëzit do t’i kushtojnë vëmendje arritjeve tuaja këtë vit. Ky është një vit ku energjia zhvendoset nga të mësuarit se si të bësh diçka në zbatimin e asaj që di. Ka kaluar koha për skicimin e planeve, tani duhen vënë gjërat në lëvizje.
Ekziston energji pozitive rreth marrëdhënieve, veçanërisht për ata që kërkojnë dashuri. Ju keni mundësinë të takoni dikë që ndan me ju vlerat dhe kupton të vërtetën. Do të ketë gjithashtu lidhje të shkëlqyera ndërsa takoni miq të rinj.
Ka shumë energji shëruese në shtëpi. Pas sfidave të vitit të kaluar, familja juaj është afruar së bashku. Ka energji pjellorie këtë vit dhe mund t’ju shtohet një fëmijë ose kafshë shtëpiake në familje.

Karriera

Në një vit shumë të ngarkuar si 2021, puna duhet të jetë përparësia juaj kryesore. Pyetja është: A mund të punoni në mënyrë efektive? Ky vit i Buallit është i fortë dhe i qendrueshëm, duke ju dhënë një aftësi më të madhe për t’u përqëndruar dhe vendosmëri për të arritur qëllimet tuaja. Megjithatë, ndërsa suksesi personal mund të jetë një faktor që ndikon në vendimmarrjen tuaj këtë vit, ai nuk duhet të jetë kryesori. Angazhimi juaj për një kauzë më të madhe përputhet jashtëzakonisht mirë me botëkuptimin e 2021.
Nëse e bëni përparësinë tuaj kryesore pasurimin personal, prisni përparim shumë të ngadaltë dhe madje edhe hapa mbrapa. Përveç kësaj, do të jetë e rëndësishme të mbani mend se, me aq ndikim sa keni këtë vit, ju nuk mund të mbështeteni vetëm tek fati. Talenti dhe ekspertiza juaj janë në shërbim të kompanisë ku ju punoni. Ndërsa mund të besoni shumë në perspektivën tuaj të të parit të gjërave, parandjenja juaj mund të mos jetë faktori i vetëm në lojë kur bëhet fjalë për vendimet e marra në vendin e punës.
Pra, respektoni protokollet e hierarkisë. Ndiqni rregullat që i njihni shumë mirë dhe mos kërkoni të bëni përjashtime. Duke vepruar kështu, bëni mirë të mbroheni nga rreziqet e mundshme që mund të vijnë në Hënat e hershme të vjeshtës. Paqëndrueshmëria e Hënës së plotë të shtatë dhe të tetë të vitit mund të sjellë sfida në dinamikën e energjisë më vonë. Mos e tejkaloni autoritetin tuaj.

Dashuria

Për sa i përket marrëdhënieve, viti 2021 ofron disa avantazhe për ju. Ajo që e bën dikë tërheqës ka të bëjë me atë se sa mirë përshtaten të gjitha pjesët. Ndarja e qëllimeve dhe këndvështrimeve, të cilat ju mund t’i ndiqni së bashku ose të mbështesni njëri-tjetrin në bërjen e tyre, është ajo që i mbledh njerëzit së bashku. Pra, qendrimi juaj kundrejt marrëdhënieve është në fokus dhe vetëbesimi juaj do të rritet, duke ju dhënë një avantazh në tërheqje. Dije vlerën tënde dhe sillu me krenari.
Shanset tuaja për të tërhequr llojin e partneritetit që vërtet po kërkoni janë shumë të mëdha. Megjithatë, bëni hapa të ngadaltë për të ruajtur krenarinë tuaj. Ju mund të lejoni që detajet të jenë të rëndësishme, por mos harroni gjërat primare që kanë vërtet rëndësi. Bëni takime joshëse në pranverë dhe kthehuni për të eksploruar më tej në Solsticin e Verës.
Shumë nga këto reflektime mund të vlejnë për ju nëse jeni beqar apo i dashuruar. Sidoqoftë, nëse marrëdhënia juaj i mbijetoi vështirësisë së vitit të Miut që lamë pas, ju me siguri tani keni një listë më gjithëpërfshirëse të pikave të forta dhe të dobëta të marrëdhënies tuaj. Ky është një vit i shkëlqyeshëm për ju dhe partnerin tuaj për të riparuar dhe forcuar këtë lidhje. Marrëveshjet tuaja do t’ju ofrojnë strehim emocional për dy vitet e ardhshme të Tigrit dhe Lepurit.

Shëndeti

Nga ana shëndetësore, ka shumë të ngjarë të hasni disa probleme të shkaktuara kryesisht nga stresi. Stresi mund të ndikojë në shëndetin fizik dhe mendor të shenjës së Gjelit në 2021. Ankthi është gjithashtu një faktor rreziku për shëndetin e tyre, dhe vështirësitë me të cilat përballen mund të shfaqen përmes lodhjes. Mos harroni se secili prej nesh ka nevojë për pushim dhe ndonjëherë duhet t’a vendosni veten në vend të parë! Nga fundi i vitit 2021, të lindurit në shenjën e Gjelit do kenë një gjendje të mirë shëndetësore, por ata duhet të jenë të kujdesshëm kur udhëtojnë sepse janë të prirur për aksidente! Ju do të pajtoheni me gabimet nga e kaluara dhe do të ndaloni së toleruari njerëzit negativë rreth vetes. Në vitin e Buallit, do t’ju duhet të bëni përpjekje të mëdha për të marrë atë që dëshironi. Ndryshime të rëndësishme mund të ndodhin në shtëpi ose në punë, kështu që do të duhet të jeni gati. Nëse nuk e lini veten t’ju pushtojë paniku, do të gjeni zgjidhje dhe do të dini si të veproni kur të përballeni me vështirësi. Ju shqetësoheni për shëndetin tuaj, kështu që do të jeni më të kujdesshëm me dietën tuaj ushqimore.

Financat

Shenja e Gjelit me shumë gjasa mund të tregojë menaxhim shumë të mirë të financave këtë vit. Kjo mund të demonstrohet në investime të mirëmenduara që pasurojnë xhepat, por gjithashtu mund të shfaqet edhe në formën e aftësisë që të përputhet me kursimin monetar që ofron viti i Buallit. Ky është padyshim një vit i favorshëm për të ndërtuar burimet tuaja financiare në mbështetje të jetëgjatësisë tuaj materiale. Mos u habisni nëse merrni ndonjë ndihmë nga familja. Viti 2021 ka të bëjë me shumë më tepër sesa pasuria, ai gjithashtu shërben për një ndjenjë të trashëgimisë. Çështjet e trashëgimisë familjare mund të sinjalizojnë vendin tuaj në një pronë. Ky vit është këtu për t’ju kujtuar se sa pasuri janë mbështjellë me mallrat e qëndrueshme, të prekshme të së kaluarës dhe së tashmes. Do ishte mirë të mendonit më shumë për atë që do u jepnit fëmijëve ose nipërve tuaj.
Ekziston një mundësi për të ndjekur ndërtimin e një trashëgimie, e cila mund të ndihmojë në rritjen e një ndjenje qëllimi tek ju. Kjo mund të jetë aq e thjeshtë sa një qëllim kursimi njëvjeçar ose aq kompleks sa krijimi i një fondacioni bamirësie. Ndërsa shkalla e arritjes suaj mund të lejojë përfitimin e shtuar të krenarisë suaj, ajo që është e rëndësishme është ndjenja e një angazhimi afatgjatë. Shmang paqëndrueshmërinë dhe mendo për stabilitetin e familjes tënde. Bëni një plan të qëndrueshëm në pranverë dhe qëndrojini deri në fund.