Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Tigri

Ju jeni në fund të ciklit tuaj 12-vjeçar. Viti juaj me fat do të jetë në 2022! Prisni një vit më të qetë tani sesa keni pasur vitin e kaluar. Këtë vit, ju keni një pamje shumë më të qartë të asaj që dëshironi. Ekziston energji pozitive rreth udhëtimeve, arsimimit dhe jetës suaj shpirtërore. Të lindurit në shenjën e Tigrit priren të kenë një natyrë të dyfishtë, me shpërthime energjie të pasuara nga periudha pasiviteti. Ndjenja juaj e kohës është e fortë këtë vit. Ju do të dini kur të hidheni dhe kur të frenoni.
Shumë nga përpjekjet tuaja këtë vit do të ndodhin prapa skenave, pasi do përqendroheni në përfundimin e projekteve personale dhe planifikimin për të ardhmen. Mënyra të reja për të bërë para janë në dispozicionin tuaj, por do të duhet kohë për të parë rezultatet. Edhe ndërsa jeni joaktiv, mendja juaj do të jetë e zënë duke marrë parasysh se çfarë do të bëni vitin e ardhshëm. Ju mund të jeni duke menduar për një ndryshim të tërë të stilit të jetës, të tilla si shpërngulja në një vend të huaj, rimodelimi i shtëpisë tuaj ose ndryshimi i profesionit. Por këtë vit, fokusi është në parashikimin dhe hulumtimin e mundësive.
Sfidat e këtij viti janë rreth balancimit të energjisë tuaj gjithmonë në ndryshim me sa ngadalë njerëzit e tjerë duket se po lëvizin. 2021 fillon me prapavijën e Mërkurit, i cili sjell vonesa në vetvete. Dhe njerëzit përreth jush mund të ndihen sikur janë në lëvizje të ngadaltë. Mesazhet dhe dërgesat mund të vonohen me një javë, një muaj, apo edhe më shumë. Kjo mund t’ju bëjë që të ecni me energji të ndrydhur.
Ndërsa jeni të qartë për atë që dëshironi, ju mund të irritoheni me kujdesin dhe pavendosmërinë e të tjerëve. Tigrat janë më të guximshmit e zodiakut kinez, kështu që ndonjëherë mund të ndiheni keq me anëtarët e familjes që kanë pak besim në vizionin tënd. Aty ku keni mundësi të ecni përpara vetë, duhet të vazhdoni kështu, pasi keni jashtëzakonisht fat të mirë dhe ky vit është koha e shkëlqyeshme. Ju keni aftësinë për të gjetur personin e duhur në kohën e duhur. Paraqiteni propozimin tuaj vetëm kur dikush po e kërkon atë.

Karriera

Jeta juaj e punës është një zonë në të cilën mund të strehoheni këtë vit. Ky vit është i gjithi punë, nuk ka lojëra. Pra, nëse tashmë jeni të bekuar me një vend pune me të cilin siguroni jetesën, mos kërkoni ndryshime të mëdha por madje mund të përparoni pak më shumë. Megjithatë ka një kleçkë, do t’ju duhet të menaxhoni punën me persona në hierarkitë dominuese strukturore në kompaninë tuaj. Viti 2020 ka të ngjarë t’ju ketë prezantuar me një përgjegjshmëri në rritje. Nëse nuk i keni refuzuar këto kërkesa, ju është dhënë ca hapësirë për të vepruar që stili juaj të shprehet.
Ndërsa tani do të ketë më pak hapësirë për të manovruar, por vlera e reputacionit tuaj të shkëlqyer mund të vazhdojë ende. Ata që ju përgëzojnë në publik dhe ju mbështesin privatisht ju mbajnë në rrugën e duhur këtë vit. Edhe pse ky është një nivel i cënueshmërisë me të cilin nuk jeni rehat dhe as nuk jeni mësuar. Megjithatë, nëse e lejoni veten të lëvizni ngadalë dhe të jeni strategjikisht të pamëshirshëm këtë vit, mund të pozicionoheni për të shfrytëzuar maksimalisht vitin që do vijë. Në atë vit, ju do të jeni në krye.
Pra, këtë vit, mbani disa shënime se si të ndërtoni jetëgjatësi dhe qëndrueshmëri në profesionin tuaj. Është një gjë të duash të jesh shefi i vetvetes dhe të posedosh lirinë tënde, dhe është krejtësisht tjetër gjë ta mbash atë liri. Mblidhni dhe provoni ide të reja gjatë pranverës, por mos u shqetësoni t’i zbatoni seriozisht ato. Nëse bëni detyrat e shtëpisë tani, mund të nisni arratisjen tuaj në Hënën e tretë të vitit 2022.

Dashuria

Tigrat identifikohen lehtësisht me pasionin e tyre në marrëdhënie, grabitqarë në thelbin e tyre, dhe mbi të gjitha është shija e eksitimit me një partner që i mban të angazhuar Tigrat. Gjatë atmosferës së këtij viti, mundësitë e dukshme për këto lloj marrëdhëniesh dashurie janë të kufizuara. Në ngjashmëri me vitin e kaluar, ky vit i Buallit nuk konsiderohet si romantik. Marrëdhëniet ndjehen si një lloj bashkëpunimi praktik. Ndërsa pa dyshim, kimia fizike dhe eksitimi mund të jenë pjesë e këtyre bashkëpunimeve, ato nuk do të shquhen si faktorë vendimtar këtë vit. E gjitha kjo është paksa e pakënaqshme për ju dhe është e detyruar t’ju largojë entuziazmin, gjë që mund të jetë dekurajuese.
Beqarët kanë të ngjarë të ndihen të bllokuar, duke mos ditur si të veprojnë me personat që u interesojnë. Pa shumë rrugë të disponueshme për të shprehur afeksionin tuaj intensiv, ju mund të gjendeni në zonën e miqve! Marrëdhëniet e rastësishme do mbeten jashtë këtë vit. Nëse përqendroheni dhe zgjidhni mirë, mund të ftoni personin që pëlqeni për t’ju ndihmuar të gjeni një mënyrë për t’u afruar më shumë me njëri-tjetrin. Të lindurit në shenjën e Qenit, Dhisë dhe Derrit janë gjithmonë një zgjedhje e sigurt.
Tigrat në një marrëdhënie të përkushtuar mund të ndihen si në një udhëkryq. Ky pragmatizëm u zgjon disa pyetje strategjike që ndihen si një analizë e kostos dhe përfitimit, e cila nuk është pika juaj e preferuar.

Shëndeti

Horoskopi shëndetësor i vitit 2021 për Tigrin paralajmëron se do të jeni plot energji dhe gjallëri dhe kryesisht do të ndiqni udhëzimet me të cilat keni filluar në fillim të vitit. Është koha të vendosni përparësi në arritjen e objektivave tuaja kryesore në një mënyrë të lehtë dhe personale. Në mënyrë që të shmangni çdo ngarkesë nervore, është më mirë të bëni gjithçka me durim, me faza të caktuara dhe t’i jepni vetes kohë të mjaftueshme për t’u çlodhur. Tigrat kanë nevojë për një periudhë të stërvitjes fizike në mënyrë që të mbajnë një formë të mirë dhe të kenë aftësinë të rikuperohen kur kalojnë kohë të vështira. Shëndeti emocional mund të përmirësohet shumë duke shmangur konfliktet me ata që ju rrethojnë.

Financat

– Vetë paraja rrallë është objekt tërheqjeje për ju. Ju jeni më së shumti i interesuar në përvojat e jetës, për të cilat paratë mund të ndihmojnë në lehtësimin e kryerjes së tyre. Ju jeni inovativ dhe i orientuar nga rritja, duke gjeneruar shumë ide si një mishërim i një pranvere të vazhdueshme. Sidoqoftë, në vitin e Buallit, mundësitë për atë stil të blerjes me tepri janë të kufizuara.
Ky vit i afrohet financave me ulje dhe ngritje, duke vazhduar të shkurtojë shpenzimet dhe duke i investuar ato me efikasitet në treg në mënyrë të ngadaltë dhe të qëndrueshme. Për Tigrin që është mësuar të marrë atë që u nevojitet dhe kur u nevojitet, kjo mund të duket e vështirë.
Pra, sado joshëse mund të jetë qëndrueshmëria e këtij viti, mos ndërmerrni rreziqe dhe mos i hidhni tutje burimet e parasë. Rimëkëmbja do të jetë shumë më e vështirë këtë vit. Nëse i rraskapitni financat dhe prisni të përparoni ose të tërhiqeni shpejt, mund të ngecni. Bëni çmos që të jeni të kënaqur me ato që keni dhe të kurseni. Nëse jeni në gjendje të mirë në Janarin e ardhshëm siç keni qenë në fillim të këtij viti, kjo do të jetë një fitore. Më mirë të kaloni vitin 2021 duke investuar dhe mprehur mjetet tuaja të blerjes. Përqafoni efikasitetin dhe minimizoni përpjekjen që duhet për të marrë atë që ju nevojitet. Progresi në mënyrë të ngadaltë këtë vit do t’ju bëjë shumë më efektiv dhe të suksesshëm vitin e ardhshëm. Por mos zhvilloni modele të lakmisë. Të ndash me të tjerët është gjithashtu ilaç i mirë edhe për ju.