Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Bualli

– Ky është viti i Buallit, kështu që ju që keni lindur në këtë shenjë, gëzohuni! Duke filluar nga tani dhe për tre vitet e ardhshme, është koha që ju të mbillni farat e suksesit. Është koha të zbatoni ato që keni mësuar gjatë 12 viteve të fundit për të grumbulluar mundësi të reja.
Të përqendrohesh vetëm në një gjë është e rrezikshme, kështu që diversiteti është i rëndësishëm, duke filluar me miqësitë. Ju tashmë keni një rreth shumë të ngushtë miqsh. Por këtë vit, sfera juaj e ndikimit mund të zgjerohet më shumë. Ka mundësi për të takuar njerëz të dobishëm nga të gjitha sferat e jetës. Do të ketë disa me të cilët do keni një lidhje të fortë shpirtërore. Disa miq do të jenë aty kur të keni nevojë për mbështetje. Dhe disa të njohur do të jenë aty pranë kur të doni të bëni një festë.
Edukimi është i theksuar këtë vit. Ju do mund të diplomoheni ose do fitoni një çertifikim pune përmes testimit. Nëse po filloni shkollën këtë vit, do ta shijoni jashtëzakonisht shumë pasi mësuesit dhe studentët e tjerë ju mirëpresin. Nëse ka kaluar një kohë që kur keni qenë në shkollë, do të bini përsëri në rutinën e këndshme të studimit dhe të shkuarit në leksione.
Ka energji të mirë rreth çështjeve ligjore këtë vit, duke përfshirë nënshkrimin e marrëveshjeve ose përfundimin e një procesi gjyqësor ekzistues. Ju mund të gjeni lehtësisht njerëz të dobishëm për t’ju mbështetur, të tillë si avokatë dhe noterë. Negociatat me kontratat do të shkojnë normalisht. Dhe kur ka vonesa, ato do të jenë në përfitimin tuaj.
Sfida e këtij viti përqendrohet në ndryshimet në karrierën tuaj. Të lindurit në shenjën e Buallit nuk duan domosdoshmërisht shumë ndryshime, por megjithatë në kompaninë tuaj po ndodhin ndryshime të cilat do t’ju duhet t’i përshtateni. Është e mundur që kompania juaj të blihet nga dikush tjetër ose që të vijë një menaxher i ri. Procedurat e reja do të shfaqen për ju dhe do t’ju duhet të përshtateni me teknologjitë e reja.
Ka disa vonesa në udhëtime. Shkuarja jashtë vendit do të jetë më sfiduese për të lindurit në shenjën e Buallit, dhe mund t’ju duhet të shtyni ose edhe të anuloni disa pushime.
Megjithatë, në përgjithësi, është një vit shumë i fortë për të lindurit në shenjën e Buallit. Përmes lidhjeve të mira dhe aftësive tuaja në rritje, ju mund të bëni fitime të konsiderueshme.

Karriera

Këtë vit, vendimet tuaja në lidhje me jetën tuaj të punës do të përmirësohen shumë. Sidoqoftë, kjo nuk ju jep domosdoshmërisht ndihmë për të bërë ndryshime të mëdha. Përkundrazi, ju mund të vazhdoni të bëni atë që tashmë ka funksionuar shumë më mirë për ju. Nëse progresi ose ngritja në detyrë në fushën e caktuar paraqitet për ju, ka të ngjarë të jetë një efekt i këmbënguljes tuaj sesa një shpërblim për ambicien personale.
Mënyrat tuaja të të vepruarit dinjitoze dhe pa kompromise, megjithëse njihen si një pasuri, mund të sjellin gjithashtu disa sfida profesionale. Ju mund të merreni si të mirëqenë këtë vit. Në të gjitha gjërat, është më mirë të jesh i pastër dhe i drejtë. Justifikoni vendimet tuaja, përndryshe, ju mund të akuzoheni se jeni luftarakë dhe mendje ngushtë. Edhe ju duhet t’i bindeni hierarkisë dhe të luani sipas rregullave këtë vit.
Pavarësisht nëse jeni një kontraktor i pavarur ose tërhiqeni si ekip, është më mirë të jeni sa më përzgjedhës me detyrat që pranoni. Zgjidhni cilësinë mbi sasinë. Ndërsa e përfundoni secilën detyrë në profesionin tuaj, ndjenja juaj e qëllimit ju lë të plotësuar së brëndshmi. Kjo është kënaqësia juaj më e madhe. Nuk është e nevojshme të nxitosh për të bërë punët e përditshme. Në përgjithësi, produktiviteti do të jetë shumë i ngadaltë për të filluar 2021, kështu që nëse përpiqeni të shtyni punët për në pranverë dhe fillimin e verës. Ju mund të jeni shumë të rraskapitur për të shijuar mundësitë që do ju ofrohen gjatë çdo cikli të Hënës së plotë. Pra, qëndroni të qetë dhe solid.

Dashuria

Partneriteti për një Buall është përgjithësisht një proces delikat, ju preferoni të tregoheni vetvetja ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme me kalimin e kohës. Ju zakonisht nuk jeni shumë romantik, pasi preferoni të lini rolet e partneritetit të flasin vetë. Edhe nëse nuk jeni gjithmonë shprehës emocionalisht, angazhimi juaj është i shenjtë për ju dhe zotimet janë një çështje nderi. Pra, nëse jeni një Buall tashmë në një marrëdhënie të konsoliduar, qëndroni të palëkundur. Në përgjithësi, mos e merrni lidhjen tuaj si të mirëqenë këtë vit!
Bualli nuk njihet për ndjeshmërinë e tij. Ju mund të jeni aq shumë të zënë nga rutina e përditshme për drejtimin e një familjeje, saqë mund të humbisni kontrollin e marrëdhënies tuaj. Mos e humb natën e takimit me partnerin. Sigurohuni që të shënoni ato data të rëndësishme në kalendar, dhe këtu po flasim për përvjetoret, ditëlindjet dhe çdo datë tjetër që për ju ka rëndësi. Partneri juaj e di që ju tregoni dashuri përmes angazhimeve tuaja të përditshme. Megjithatë, është mirë të përmbushësh ose tejkalosh pritshmëritë këtë vit.
Nga ana tjetër, ata që janë beqarë mund të ndihen të vetmuar këtë vit. Viti 2021 nuk do të mbështesë takimet e rastësishme, kështu që, nëse nuk kërkoni angazhime, është më mirë të qëndroni në zonën e miqve. Nëse shfaqen marrëdhënie të reja, fillojini ato shumë ngadalë. Praktikoni njohjen dhe prezantohuni me familjet. Ata që tashmë po dalin në takime do të ndiejnë presionin për ta zhvendosur partneritetin në nivelin tjetër. Mos u stepni, vrulli ka rëndësi! Dhe nëse të gjitha pjesët përshtaten, është koha të angazhoheni me të vërtetë.

Shëndeti

Megjithëse në vitin 2021 të lindurit në shenjën e Buallit, duket se do kenë shëndetin e hekurt, është e nevojshme të mbikëqyret predispozita e tyre për të rënë në grackën e depresionit ose disa reagimeve ekstreme emocionale dhe të bëni kontrolle mjekësore periodike. Është gjithashtu e nevojshme t’i kushtohet vëmendje sidomos shqetësimeve që lidhen me sistemin e frymëmarrjes, fytin dhe stomakun. Nga fundi i vitit 2021, nuk do ketë asgjë të rëndësishme për të raportuar nga ana shëndetësore me kusht që të kontrolloni prirjen për të ngrënë më shumë seç duhet. Do të ishte më mirë nëse mbani një dietë duke filluar nga fillimi i vitit të ri kinez, dhe kjo përpjekje do të sigurojë një formë më të mirë fizike dhe shëndetësore. Gjithashtu duhet të mendoni të praktikoni një sport, por pa e ekzagjeruar ose mbingarkuar sistemin tuaj kardio-vaskular.

Financat

Këtë vit, oreksi juaj për kursim dhe investime të sigurta është në avantazh dhe do t’ju shërbejë për mirë. Ju e pëlqeni luksin, por rrallë jeni i lidhur me gjërat sipërfaqësore që vijnë me sukses material. Në përgjithësi jeni dëmshpërblyer mirë dhe ju pëlqen t’a lini punën tuaj të flasë vetë. Pra, mos ngurroni të vazhdoni më tej. Ndërsa grumbulloni burime këtë vit (ose keni kursyer tashmë) dhe doni të merrni vendime përtej kursimit, merrni parasysh investimet afatgjata që lidhen me mallra të qëndrueshëm të një lloji. Për shembull, rivlerësimi i pronës është një ide e shkëlqyeshme, veçanërisht nëse është fjala për shtëpinë juaj ose pronat familjare.
Gjërat që mbajnë vlerë për breza të tërë janë një investim shumë i mirë në vitin e Buallit. Investimi në familje dhe në ato nevoja thelbësore që flasin për ndërlidhjen tuaj me tokën, është një mënyrë e shkëlqyeshme për të siguruar që trashëgimia juaj të zgjasë. Ky është një shqetësim shumë më i vlefshëm për ju sesa paratë.
Pra, gjatë pranverës, ju mund të dëshironi të verifikoni se ato në të cilat keni investuar janë në të vërtetë në përputhje me vlerat dhe përparësitë tuaja kryesore. Sistemi i përgjithshëm për mënyrën se si gjenerohet pasuria nuk do të ndryshojë shumë në vitin e Buallit, por do të ndryshojë ajo që ju i jepni përparësi.