Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Dragoi

– Ky vit sjell një përqendrim në rritje të marrëdhënieve të të gjitha llojeve. Ndihet sikur njerëzit janë rreshtuar për t’ju parë dhe për t’ju mbështetur në mënyra të ndryshme. Ajo që është interesante këtë vit është aftësia juaj për të tërhequr njerëz nga të gjitha sferat e jetës, të gjitha profesionet, të dy anët e besimeve politike, madje edhe besime të ndryshme fetare. Disa individë do të kërkojnë miqësi, dhe të tjerët do të bashkëpunojnë me ju në biznes. Për ata të lindur në shenjën e Dragoit që kërkojnë një marrëdhënie, do të ketë mundësi për romancë. Dhe për ata që janë tashmë në një lidhje të përkushtuar, ju mund të takoni çifte të tjerë për të bërë gjëra argëtuese. Drita juaj po shkëlqen këtë vit, dhe si një fener, po thërret njerëzit drejt jush.
Ka potencialisht një drejtim të ri në karrierë për ju. Kjo mund të nënkuptojë ndryshimin e vendeve të punës, sepse kapërcimi nga një pozicion në tjetrin brenda kompanisë tuaj është mënyra më e mirë për të rritur pagën tuaj. Shumë tregues tregojnë faktin se ju mund të paguheni më pak. Kështu që bërja e një ndryshimi mund të fillojë të korrigjojë këtë çështje. Por është gjithashtu mjaft e mundshme që kompania për të cilën punoni, apo edhe industria në të cilën punoni, të ndryshojnë kaq rrënjësisht sa që nevojitet një rregullim. Ju mund ta keni kuptuar këtë disa vite më parë dhe keni vërejtur procedura dhe rregulla të reja që vijnë nga menaxhimi. Gjatë viteve, ju keni mësuar të interpretoni shenjat. Dhe këtë vit, ju mund të shihni shumë nga ato shenja që ju drejtojnë drejt kullotave më të gjelbërta diku tjetër.
Sfida e këtij viti është ngarkesa e madhe e punës që është përpara jush. Shumica e projekteve në të cilat jeni përfshirë, duket se kërkojnë vëmendjen tuaj. Ndërsa përpiqeni të delegoni, mund të irritoheni nga gabimet që bëhen ose keqkuptimet që lindin. Pjesa më e madhe e asaj që ia vlen të bësh këtë vit, do të duhet ta bësh vetë.
Udhëtimi paraqet gjithashtu një sërë sfidash interesante, pasi shumë janë ende duke u rikuperuar nga e gjithë drama e vitit të kaluar. Udhëtimet lokale mund të ndodhin, por udhëtimet në distanca të gjata mund të kërkojnë shumë përpjekje.

Karriera

Viti i Buallit do të na ftojë të gjithëve t’u japim përparësi virtyteve të punës së palodhur. Në këtë atmosferë, aftësia juaj për manifestim do të rritet shumë. Forca e një Dragoi është e pakonkurueshme dhe, më se shumti në vitin 2021. Thënë kjo, duhet të këshilloheni që lloji i punës ku mund të mbështeteni këtë të jetë i përshtatshëm për ju.
Ju jeni gjithmonë duke punuar me një vizion të gjerë të mundësive në cilëndo fushë që operoni, por, në këtë vit, inovacioni ka mbaruar. Idetë e reja dhe zhvillimet e reja do të sjellin pak vrull pasi 2021 pëlqen të përqendrohet në atë që ka një vrull të kahershëm. Kjo mund t’ju duket e vakët. Gjithsesi, është më mirë të mos devijoni. Kontrolloni mërzinë tuaj ose reagimet impulsive, ose mund të ndjeni energjinë e mprehtë të vitit që ju kthejnë në rrugën e duhur!
Kjo nuk ka pse të paraqesë shumë probleme pasi që doni të kontribuoni për diçka më të madhe se vetja. Me një fokus të duhur këtë vit, ju mund të përdorni dhe të formuloni një ndjenjë të trashëgimisë tuaj. Mendoni në mënyrë retrospektive. Harku i progresit tuaj përpara është gjetur në të kaluarën. Kthehuni, ringjallni dhe përfundoni projekte ose ide të vjetra. Filloni vetëm ato që dini se mund të përfundoni. Këtë vit, ju mund të ofroni një qasje unike duke sintetizuar ide ose udhëzime të shumta nën një temë të përbashkët. Përdorni Hënën e plotë të tretë dhe të katërt të vitit për të tërhequr të gjitha fijet e jetës suaj në koherencë domethënëse.

Dashuria

– Për ata që janë beqarë në vitin e Buallit, ju mund të jeni të kënaqur të qëndroni kështu. Natyra e përkushtuar e këtij viti mund të jetë në kundërshtim me ndjenjën tuaj të pavarësisë dhe presioni i njohjes mund të shfaqet si disi i nevojshëm. Nuk është se nuk jeni të njohur me madhështinë e angazhimeve zyrtare, por në përgjithësi preferoni të mos filloni një marrëdhënie me pretekst kaq të rëndësishëm. Ky person duhet të jetë mjaft i veçantë nëse keni nevojë të takoni prindërit e tyre në takimin e dytë.
Gjithsesi, ju kurrë nuk keni qenë shumë të dhënë pas sipërfaqes. Nëse dëshirat tuaja janë duke u pjekur dhe ju jeni gati të krijoni hapësirë për një partneritet të përkushtuar, viti i Buallit mund të jetë një kohë e mirë për të bërë një marrëveshje. Këtë vit, romanca nuk është aq përparësi për ju sa pajtueshmëria e stilit të jetës. Pikëpamjet e ngjashme janë të domosdoshme dhe rolet nuk duhet thjesht të caktohen por të diskutohen.
Shenjat e tjera të Dragoit dhe Gjarprit mund të lidhen me këtë bisedë me ju, ndërsa Derri dhe Miu do të jenë mjaft të kënaqur dhe besimplotë që ju të merrni rolin dominues. Jini të drejtpërdrejtë dhe paraqitini të gjitha në tryezë, por gjithashtu jini të gatshëm për t’i ndjekur këto. Për ata që janë tashmë në një marrëdhënie, lidhjet thellohen përmes provës së përbashkët, por kjo nuk është arsye për të marrë njëri-tjetrin si të mirëqenë.

Shëndeti

Horoskopi kinez parashikon për të lindurit në shenjën e Dragoit një gjendje të shkëlqyeshme shëndetësore në fillim të vitit 2021, e cila do t’u japë atyre forcë të mjaftueshme fizike për pjesën tjetër të vitit. Sidoqoftë, megjithëse nuk dëshironi, duhet të bëni disa pushime nga puna. Horoskopi Kinez 2021 rekomandon të bëni sa më shumë pushime të jetë e mundur dhe të çlodheni, sa herë që keni mundësi. Duke filluar nga Prilli, duhet të jeni më të kujdesshëm në lidhje me shëndetin tuaj dhe është një ide e mirë për të gjetur kohë, në mënyrë periodike, për shërim fizik dhe mendor. Ju do të keni mundësinë të shkoni në udhëtime relaksimi në vende të veçanta për të ngritur moralin tuaj. Është e nevojshme të keni një dietë të ekuilibruar gjatë kësaj periudhe, së bashku me partnerin tuaj të jetës.

Financat

Ju mund të keni bërë ndonjë rezervë në vitin që lamë pas, por shenja e Dragoit në përgjithësi nuk është një kusyes i madh. Ju pëlqen të keni burimet tuaja në lojë. Sidoqoftë, këtë vit, për të ruajtur ose rritur burimet tuaja financiare, 2021 zbaton një qasje shumë më konservatore. Burimet monetare do të funksionojnë më mirë për ju këtë vit kur nuk jeni në nxitim për t’i shpenzuar ose për t’i grumbulluar ato. Ngjitini shkallët gradualisht. Kjo në mënyrë që të mund të vazhdoni të gjeni shpërblime të qëndrueshme për punën e vlefshme që bëni këtë vit. Sidoqoftë, marrëdhënia juaj me pasurinë këtë vit mund të shkojë përtej sigurimit të një kthimi të fortë të investimit. Koha dhe vëmendja janë burime më të çmuara për ju sesa paratë.
Ky është viti për t’i vënë paratë tuaja në punë. Motivuar nga dëshira juaj për të kursyer kohën dhe vëmendjen tuaj është ajo që ju jep një hap përpara në vitin e buallit. Të shpenzosh gjithë energjinë tënde për të mbajtur një grumbull parash është më keq sesa të jesh i lirë dhe të mos kesh fare para.
Prandaj, është koha për të rimarrë vlerat tuaja dhe për të gjetur një ekuilibër. Përdorni atë perspektivë tuajën unike për të krijuar një qasje detajiste për menaxhimin e tyre. Duke folur në mënyrë sistematike, në vitin 2021, do të jetë shumë e qartë për ju se ku janë burimet tuaja dhe si funksionojnë ato. Mendoni përtej mirëqenies tuaj dhe investoni me mençuri.