Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Majmuni

Për shenjën e Majmunit, viti i Buallit sjell një fokus në komunikim. Dhe ndërsa viti shquhet për energji të ngadaltë, e cila është shumë e ndryshme nga energjia juaj, fatmirësisht, komunikimi do jetë një nga talentet tuaja.
Këtë vit, do t’i përshtateni rrethanave të reja me lehtësi. Shkathtësia juaj në negociata do t’ju ndihmojë në biznes, si dhe në marrëdhëniet personale. Dhe aftësia juaj për të perceptuar dhe kuptuar situatat shpejt do t’ju vijë në ndihmë. Sfida do të jetë shqetësimi juaj natyral dhe dashuria për larmishmënë, në një botë që është përqendruar në ritmin në një mënyrë të rregullt.
Këtë vit, ju dëshironi gjëra të ndryshme. Ajo që ju pëlqente më parë tani duket e mërzitshme dhe tepër konvencionale. Në vitin 2021, ju mund të eksploroni ushqime të reja, të dëshironi përvoja të reja dhe të kërkoni të takoni njerëz të rinj. Ju mund të dëshironi kënaqësi të menjëhershme. Kjo është në kontrast me vitin e Buallit, kur njerëzit shpesh i përmbahen traditës.
Këtë vit ka një fokus në cilësinë e jetës tuaj. Ju mund të shikoni mundësitë në kompaninë ku jeni, me një sy drejt perspektivave të saj të ardhshme, apo të shikoni në komunitetin tuaj për një shtëpi të re. Mund të vendosni që dëshironi një mënyrë jetese krejtësisht të ndryshme.
Në ciklin tuaj 12-vjeçar, ju jeni në vitin e fundit të kohës suaj të marrjes së farës. Vitin tjetër, ju do të hyni në periudhën tuaj të korrjes. Por edhe tani, në 2021, mundësitë e parave do të vijnë më lehtë. Ju keni mësuar shumë se si të përfitoni nga lloje të ndryshme të ekonomive.
Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, ju nuk jeni shumë në sinkron me energjinë këtë vit. Kjo mund ta bëjë të vështirë për ju që të lidheni me disa njerëz. Ndërsa jeni duke lëvizur me shpejtësi të madhe përpara, ata thjesht nuk duket sikur po ju ndjekin. Kjo do të thotë që ju do të duhet të keni durim me të tjerët dhe t’u jepni atyre pak kohë që t’ju arrijnë. Në përgjithësi, ky është një vit rregullimesh.

Karriera

Ata me fat të mjaftueshëm për të përdorur aftësitë e tyre krijuese, mund të përdorin jetën e tyre të punës për t’u fshehur syve të këtij viti. 2021 respekton thellësisht përkushtimin tuaj, veçanërisht ndërsa jepni kontribute konstruktive në traditat e vjetra të biznesit. Pra, mund të ketë disa rrugë të ngushta për të shprehur aftësitë tuaja krijuese. Por kritikat që vijnë nga shefat kanë të ngjarë të jenë pengesat që do hasni këtë vit. Prirja e vitit të Buallit drejt ngurtësisë dhe kontrollit të cilësisë mund të sjellë disa fërkime për ju.
Pra, prisni që kënaqësia juaj me këtë përvojë të ekzistojë në një vazhdimësi dhe jini të gatshëm të përshtateni në të dy skajet e spektrit. Nëse atmosfera juaj e punës në përgjithësi nuk është e prirur për ndonjë lëvizje pa mbikëqyrje ose të lirë, dhe favorizon terrenin e rutinës, prisni që pakënaqësia dhe ndjenjat e mbytjes suaj të rriten këtë vit. Kujdes nga mikromenaxhimi. Ky mund të jetë një informacion i mirë dhe diçka për të marrë në konsideratë ndryshimin para se të vijë viti i Tigrit për ta kthyer atë mbytje në panik.
Vlerësoni situatën tuaj me kujdes në Hënën e plotë të tretë dhe të katërt të vitit. Bëni çmos që të mos reagoni më shumë seç duhet. Nuk do të ketë shumë fleksibilitet për ju që të krijoni një lëvizje dramatike, kështu që do të duhet të prisni për të parë nëse dikush ju vjen në ndihmë. Një tranzicion i qetë është në të vërtetë i mundshëm këtë vit. Përndryshe, nëse mund të përdorni fleksibilitetin tuaj për ta mbajtur topin në fushën tuaj, konsiderojeni këtë një fitore.

Dashuria

Në vitin e Buallit, larmia e zgjedhjeve që keni normalisht në jetën tuaj të dashurisë do të zvogëlohet ndjeshëm. Në realitet, shenja e Majmunit mund të duket e lëvizshme, por është shumë e njohur me përkushtimin. Ata thjesht jo gjithmonë dinë të zgjedhin. Edhe nëse jeni në një lidhje afatgjatë, është ky fleksibilitet dhe flirt imagjinar që ju gëzon që shërben si një vlerë presioni mbi marrëdhëniet tuaja dhe i mban gjërat të mos ndjehen shumë statike. Pra, nuk jeni aq lojtar sa dëshironi apo pretendoni se jeni.
Sidoqoftë, këtë vit, takimet romantike do të ndjehen më shumë si njohje dhe njohja do të kërkojë formalitet. Në marrëdhënie, po ndihet “tik-taku” i orës për t’a çuar lidhjen në një nivel tjetër. Pra, pavarësisht nëse jeni gati për këto hapa apo jo, ajo për të cilën do të ndiheni më të vetëdijshëm është se çdo vendim ka pasoja të pashmangshme. Pesha e përgjegjësisë që marrëdhënia mund të sjellë natyrshëm, do të jetë mbi ju. Më së miri të pranosh që je në një udhëkryq, dhe ky udhëkryq të bën të nervozohesh.
Intensiteti i një vendimmarrjeje të tillë do të jetë më i thellë në Hënën e plotë të tretë dhe të katërt të vitit dhe pastaj përsëri në Hënën e shtatë si dhe në vjeshtë. Mundohuni të mos lini askënd në altar. Merrni parasysh një ceremoni intime në fillim të dimrit.

Shëndeti

Shenja e Majmunit është zakonisht e shëndetshme, gjithmonë e gatshme për të pushtuar botën. Majmuni do ndjejë nevojën për të gjetur paqen e brendshme në 2021. Aktivitete të tilla si meditime, ose joga do t’i ndihmojnë ata të relaksohen dhe të fitojnë forcë fizike. Në përgjithësi nuk u mungon fati as nga ana shëndetësore, sepse nuk do të hasin probleme. Përkundrazi, ata do të jenë plot gjallëri, dhe nëse do të kishin ndërmend të fillonin të bënin sporte, 2021 është viti i përsosur për këtë! Vetëm në fund të vitit 2021, shëndeti juaj mund t’ju sjellë disa telashe. Nëse jeni në moshë delikate, duhet të vizitoni rregullisht mjekun, veçanërisht në pjesën e parë të vitit dhe veçanërisht nëse vuani nga sëmundje kronike. Nëse jeni i ri, kini kujdes në dietën tuaj dhe mos lejoni që të kalojë asnjë javë pa bërë sport. Shkurti dhe Gushti janë muajt që mund të paraqesin rreziqet më të mëdha shëndetësore.

Financat

Vëmendje e veçantë duhet t’i kushtohet menaxhimit të shkathët të burimeve tuaja financiare, me theksin tek kursimi. Ashtu si shumica e gjërave për ju këtë vit, mbledhja e burimeve monetare është një nga mënyrat që po përgatiteni për vitin e Tigrit në 2022. Ju jeni duke u përgatitur për momentet kur ngjarje të paparashikuara mund t’ju destabilizojnë ndjeshëm. Në raste të tilla, do të jetë mirë të keni një vend të sigurtë për t’u ulur. Bëni dyfishin e punës tani që të mund të bëni gjysmën tjetër më vonë. Përdorni stabilitetin dhe sigurinë që ofron ky vit për t’ju dhënë një pasqyrë se si të menaxhoni situatën.
2021 hedh një hije të madhe mbi këtë sektor. Por nëse dini si të miqësoheni me të, duke dhënë përparësi për kursimin dhe një etikë këmbëngulëse të punës, mund të mblidhni atë që ju nevojitet për të lundruar në vitin 2022 të Tigrit. Më pas do të fitoni aftësi për menaxhimin e parave në këtë proces.
Me pak fat, viti që lamë pas duhet të të kishte kushtëzuar tashmë për këtë tranzicion drejt ruajtjes së parave. Duke bërë bashkë tepricat tuaja dhe duke siguruar një fokus në atë që është thelbësore për ju, 2020 duhet t’ju kishte dhënë një progres të jashtëzakonshëm drejt pjekurisë. Puna juaj do të jetë shumë mbresëlënëse në Hënën e shtatë dhe të tetë. Sigurohuni që të çojë drejt jetëgjatësisë. Shmangni paratë e fituara pa mund. Jo vetëm që do të dështojnë, por gjithashtu mund t’ju kushtojë burime financiare gjatë procesit! Ju nuk do doni që t’a filloni kështu këtë vit. Më e mira për t’u bërë është që të ndërtoni rezervat tuaja.