Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Qeni

Ndërsa viti i kaluar ishte i mbushur me përçarje të çmendura, këtë vit të lindurit në shenjën e Qenit për fat të mirë vendosen me ritmin më të ngadaltë të vitit të Buallit. Ky është një vit i rindërtimit, rilidhjes dhe rivendosjes së pozicionit tuaj në komunitet. Shenja e Qenit është gjithmonë vigjilente dhe e shpejtë për të paralajmëruar të tjerët për rrezikun që kanoset. Muajt e parë të vitit të ri mund të kalojnë në shërimin e nervave. Por ju tashmë mund të thoni se ky do të jetë një vit më i mirë, për jetën tuaj shoqërore si dhe karrierën tuaj. 2021 është një vit i ngarkuar për shenjën e Qenit. Gjatë vitit, ju mund të zbuloni se ka shumë gjëra që po ndodhin rreth jush. Në këtë rast, do të ishte mirë të eliminoni disa nga gjërat që ndodhen në listën tuaj të detyrave. Thënë kjo, pjesa më e madhe e vitit do të jetë mjaft entuziazmuese, me një rrymë të pafund mundësish dhe drejtime të ndryshme në të cilat mund të shkosh. Një projekt me të cilin keni punuar për disa vite, tani tregon mundësi më të madhe për sukses. Ju keni bërë punën e shkëlqyer të mbjelljes së farave duke provuar gjëra të reja, duke bërë lidhje me njerëz të rëndësishëm dhe duke u përgatitur për të bërë çdo gjë gati. Tani ka një dritë në fund të tunelit. Kjo mund të shënojë fillimin e një biznesi ose projekti krijues. Ose mund të keni mundësinë të vazhdoni të bëni punën për të cilën keni punuar. Viti shënohet gjithashtu nga vetëbesimi i rritur dhe karizma e shtuar. Ju keni një rreth më të gjerë miqsh dhe më shumë njerëz që janë të gatshëm t’ju mbështesin. Ky është viti i parë prej një kohe të gjatë ku ju me të vërtetë ndiheni si kapiteni i fatit tuaj. Sfida e këtij viti do të jetë në përputhje me të gjitha projektet dhe detyrimet tuaja. Lëreni shqetësimet dhe stresin mënjëanë, dhe kuptoni sa keni superuar gjatë vitit të fundit. Përqendrohuni në mbajtjen e vetes në rrugën e duhur.

Karriera

Me vitin e Buallit, është e favorshme për ju që të qendroni në profesionin tuaj. Por është më mirë të kujdeseni për peshën e përgjegjësisë së rëndë. Edhe nëse i mbani ambiciet tuaja të punës në minimum këtë vit, ju mund të përparoni pa bërë shumë përpjekje! Ky mund të jetë një vit i mirë për ju profesionalisht. Është përkushtimi juaj i palëkundur ndaj profesionit tuaj që bën ndikimin më të madh tek ju. Karakteri flet shumë. Shenja e Qenit nuk është tamam perfeksionist, sidoqoftë, ata kënaqen me një punë të bërë mirë. Përveç familjes, është në kulturën dhe mjedisin e vendit tuaj të punës që ju të gjeni identitetin tuaj këtë vit. Ky nivel i integritetit dhe angazhimit ju vendosë afër pjesës së përparme të piedestalit. Ndërsa reputacioni juaj po ndërtohet, bëhuni gati të jeni të zënë me punë!
Megjithatë, i gjithë ky entuziazëm i mundshëm mban një anë të errët edhe për ju. Vetëmohimi mund të jetë një problem për ju këtë vit. Mos u mundoni të vazhdoni t’a luftoni. Sado që vërtet doni të solidarizoheni me vendosmërinë dinjitoze të vitit të Buallit, duhet të dini kufijtë tuaj ose shëndeti juaj do të jetë ai që do të vuajë. Duke qenë tepër ambiciozë, zemra juaj do të mendojë për një përgjegjësi që supet tuaja nuk mund t’a mbajnë. Ruani qetësinë dhe vazhdoni kështu deri në pranverë. Thjesht bëni më të mirën tuaj për ta mbajtur jetën tuaj të punës të qetë dhe në baraspeshë. Punoni sipas orarit tuaj, asnjë orë shtesë.

Dashuria

Viti i Miut, 2020, mund të mos ketë qenë me fat për jetën tuaj të dashurisë. Prirja për kritikë të pamëshirshme mund të kishte sjellë tension edhe në marrëdhëniet më të sigurta. Pra, pavarësisht nëse jeni në një lidhje apo beqar këtë vit të Buallit, mundësia është e njëjtë: rimëkëmbja. Nëse jeni në një partneritet, natyra e qendrueshme dhe komforte e vitit 2021 mund të bëjë vend për një energji të fortë të rimëkëmbjes. Ky vit mund të zbulojë thelbin kryesor të vlerave tuaja të përbashkëta, një themel që ju mund t’a shijoni dhe të mbështeteni mbi të. Është më mirë të mos marrësh asgjë si të mirëqenë, veçanërisht gjatë pranverës dhe fillimit të verës. Tregoni sjelljen tuaj më të mirë me njëri-tjetrin dhe jini pozitivë në riafirmimin e përparësisë së marrëdhënies suaj. Në kushte të favorshme, është një vit i shkëlqyeshëm për të zgjeruar ose krijuar një familje. Lidhja midis fëmijëve dhe gjyshërve do të jetë e fortë këtë vit. Lehtësimi i marrëdhënieve së shumë gjeneratave mund të sjellë harmoni të mirë për çdo anëtar të familjes. Nëse je beqar në vitin e Buallit, kjo mund të rezultojë premtuese gjatë këtyre muajve, por mund të funksionojë më shumë si një udhëtim në korsinë e kujtesës. Dera është e mbyllur kryesisht për marrëdhënie të reja, por lidhjet e vjetra e kanë zakon të rikthehen. Është më e mira të bëni hapa të ngadaltë. Lejoni që çdo njohje të jetë një proces i ngadaltë dhe ky i fundit do të ndërtojë një gërshetim të fortë të pajtueshmërisë emocionale dhe fizike. Qëndroni me këmbë në tokë dhe mos ndërmerrni ndonjë veprim të nxituar deri në vitin e Tigrit.

Shëndeti

Nga ana shëndetësore, horoskopi kinez i 2021 për shenjën e Qenit paralajmëron për rëndësinë e pushimit. Nëse nuk bëni ndonjë teprim, gjë e cila nuk është në natyrën tuaj, nuk do të hasni probleme në çështjet e imunitetit. Një sëmundje kronike mund t’ju shqetësojë përsëri, por asgjë e rëndë. Puna është e vetmja gjë që mund të bëni me tepri. Prandaj, kur mund të ndaleni, ndaluni! Përfshini në rutinën tuaj të përditshme aktivitete fizike, kaloni kohë jashtë dhe rimerrni forcën tuaj për të qenë sa më të shëndetshëm. Në këtë mënyrë, gjithçka do të jetë më se perfekte.

Financat

Në vitin e Buallit, akumulimi i pasurisë nuk do të jetë aq domethënës për ju sesa vendosja në përdorim e burimeve. Për sa kohë që nuk bëni ndonjë tranzicion të madh në jetën tuaj të punës, të ardhurat tuaja kanë të ngjarë të mbeten mjaft të qëndrueshme. Rritja e normës tuaj të kursimit është padyshim e favorshme këtë vit. Megjithatë, kursimi juaj ka të bëjë më pak me grumbullimin e burimeve monetare dhe më shumë me reflektimin e angazhimit tuaj për një cilësi të caktuar të jetesës.
Ju do të ndikoheni lehtësisht nga pritjet kulturore që vijnë me fazën tuaj të pjekurisë. Pra, mallrat dhe pronat janë investime të favorshme. Nëse është e garantuar se mund të funksionojë, por merrni parasysh riparimet dhe rimodelimet për të rritur jetëgjatësinë. Sigurohuni që të blini vetëm ato modele që janë të provuara. Risia e fundit teknologjike ka të ngjarë të dalë në sipërfaqe këtë vit.
Ky është viti për të hequr dorë nga fantazitë jopraktike dhe për të lejuar burimet tuaja materiale të mbështesin gjërat jomateriale. Nuk ka rëndësi nëse po hani në pjata porcelani apo pjata plastike, për sa kohë që keni mundësinë për të darkuar si familje. Kujdesi për të afërmit tuaj këtë vit ndërton një lidhje të paçmuar për ju. Investimi në jetëgjatësinë e klanit tuaj do t’ju mbrojë nga llojet e vështirësive financiare që mund të vijnë me Hënën e plotë të shtatë dhe të tetë të vitit. Shfrytëzoni mundësinë për të qenë bamirës sepse, këtë vit, ka të ngjarë të merrni atë që do jepni.