Horoskopi Kinez • Kali

Ka disa pika të ndritshme për Kuajt në vitin e Dragoit të drurit. Ndërsa largoni pak këmbën nga gazi, atëherë mundësitë bëhen të dukshme. Sinkroniteti ndodh, veçanërisht kur bëhet fjalë për çështjet e zemrës. Kali, puna dhe të ardhurat tuaja janë të qëndrueshme dhe ju mund të bëni ndryshime në orarin tuaj. Sidoqoftë, kini parasysh se mund të tundoheni nga entuziazmi i njerëzve të tjerë për sipërmarrje të rrezikshme, kur në fakt do të ishte më mirë të qëndroni me të provuarit dhe të vërtetën.

Viti 2024 është viti i njëmbëdhjetë i ciklit tuaj dymbëdhjetëvjeçar. Nëse e mendoni ciklin dymbëdhjetëvjeçar si një vit në një fermë, ky është mesi i dimrit. Këtë vit, ju keni pak më shumë kohë për pushim, studim dhe reflektim. Kalë, kjo do të thotë më shumë kohë me miqtë dhe partnerin tuaj. Ju mund të shikoni në të ardhmen afatgjatë kur bëhet fjalë për karrierën tuaj, duke marrë parasysh atë që do të bëni në pesë ose dhjetë vjet. Ju madje mund të konsideroni të ktheheni në shkollë për të marrë një diplomë ose certifikim në një fushë të specializuar.

Këtë vit, ju mund të gjeni njerëz që do t’ju mbështesin idetë tuaja dhe që mund t’ju ndihmojnë si në jetën tuaj të biznesit ashtu edhe në atë personale. Mund të takoni njerëz që janë ekspertë në fushën e tyre dhe madje mund të fërkoni bërryla me të famshëm. Në shtëpi, ju mund të jeni të zënë me rinovimin e shtëpisë, duke ç’paketuar nga një lëvizje ose duke ndihmuar dikë të lëvizë brenda ose jashtë shtëpisë. Në përgjithësi, në vitin 2024, ju mund të grumbulloni miq, përvoja të mira dhe para.

Karriera

Në vitin e Dragoit të Drurit, karriera për vendasit e Kuajve ka potencialin të jetë mjaft e qëndrueshme. Ju mund të qëndroni aty ku jeni dhe të thelloni aftësitë dhe lidhjet tuaja me kolegët tuaj. Nëse keni një dëshirë për të bërë një ndryshim, do të ishte e dobishme të gjeni diçka në një fushë të ngjashme. Zgjerimi i biznesit tuaj mund të përfshijë ekskluzivitetin ose krijimin e produkteve të reja bazuar në ofertat e suksesshme të së kaluarës.

Ndërsa i afroheni fillimit të majit 2024, mund të prisni të jeni më të zënë se zakonisht. Ju mund të plotësoni kolegët që janë në pushim ose që punojnë në projekte më të mëdha. Nëse zotëroni një biznes, mund të përjetoni një rritje të shitjeve.

Rreth fillimit të tetorit 2024, mund të ketë ndërprerje në kompaninë tuaj që do të rezultojë në ndryshime në rutinën tuaj të përditshme. Ju mund të ndërroni zyra, të hasni procedura të reja ose të keni nevojë të përshtateni me një sistem të ri kompjuterik. Nëse zotëroni një biznes, mund ta gjeni veten duke ndryshuar furnitorët ose duke rregulluar stafin tuaj mbështetës.

Dashuria

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet e dashurisë, viti i dragoit të drurit është një vit më relaksues për kuajt. Jeni më të sigurt dhe gjërat po ecin në drejtimin e dëshiruar edhe pse jo aq shpejt sa do të dëshironit. Ka më shumë besim në marrëdhënie këtë vit.

Nëse jeni duke kërkuar për dashuri, ka të ngjarë ta gjeni atë kur nuk jeni duke e kërkuar në mënyrë aktive. Në vend të kësaj, përqendrohuni në ndërtimin e miqësive dhe bashkëpunimeve dhe dashuria mund të pasojë natyrshëm. Kali, merrni parasysh t’i bashkoheni grupeve që përputhen me interesat tuaja, jo vetëm për qëllimin e takimit me partnerë të mundshëm, por edhe për informacionin dhe lidhjet e vlefshme që ata ofrojnë.

Nëse jeni tashmë në një lidhje dashurie, të dy jeni duke u vendosur në një rutinë të këndshme. Kur lindin çështje, ju gjeni zgjidhje së bashku. Nëse ndiheni të pakënaqur, ky vit ofron një mundësi për t’i shprehur nevojat tuaja partnerit tuaj në një mënyrë që i ndihmon ata t’ju kuptojnë dhe t’ju mbështesin.

Rreth fillimit të qershorit 2024 mund të lindë një mundësi që kërkon bashkëpunimin e të dyve. Mund të përfshijë blerjen e një shtëpie ose punën së bashku në një sipërmarrje biznesi. Të bashkoheni për një qëllim të përbashkët mund ta forcojë shumë marrëdhënien tuaj.

Megjithatë, nga fundi i dhjetorit 2024, ju dhe partneri juaj mund të mos jeni dakord për një mundësi që ju shfaqet. Njëri prej jush dëshiron të ecë përpara ndërsa tjetri ndihet më në mëdyshje. Kali, do të kërkojë shumë negociata për të ndryshuar këndvështrimin e personit tjetër. Në këtë situatë, mund të jetë e dobishme të sillni një palë të tretë për t’ju ndihmuar të merrni vendimin përfundimtar.

Shëndeti

Viti i Dragoit të Drurit 2024 është plot me sfida në lidhje me shëndetin për shenjën e kuajve. Duhet të merren masa paraprake nga shenja e Kuajve, veçanërisht kur merren me sport dhe aktivitete fizike.

Shenja e kuajve mund t’i nënshtrohen ndryshimeve të stilit të jetesës. Është një mundësi e mirë për të përmirësuar stilin e jetës dhe zakonet tuaja. Ju duhet të prezantoni një rutinë të shëndetshme dhe të ndiqni një regjim të duhur fitnesi. Përfshini ushtrime fizike për 45 minuta dhe joga për 30 minuta. Prezantoni një dietë të shëndetshme dhe ushqyese plot me fruta dhe perime

Financat

Ndonëse është e rëndësishme të qëndroni të ndërgjegjshëm për paratë dhe investimet tuaja gjatë vitit të Dragoit të Drurit, ju gjithashtu përfitoni nga adoptimi i një qasjeje të largët. Kali, kjo do të thotë të mos reagosh ndaj çdo lajmi financiar ose luhatje të çmimeve të tregut. Në vend të kësaj, është e dobishme të mendoni afatgjatë dhe të krijoni një plan në fillim të vitit, të cilit mund t’i përmbaheni.

Në fillim të prillit 2024, mund të ketë mundësi që ju të blini investime, tokë ose pajisje biznesi. Mund të hasni në disa çmime jashtëzakonisht të ulëta për artikujt që keni qenë të interesuar t’i blini për një kohë.

Nga fundi i shtatorit 2024, një mik i ngushtë ose një anëtar i familjes mund t’ju drejtohet me një propozim të rrezikshëm. Ata mund të bëjnë premtime joshëse për përfitime të mundshme, por do të ishte e mençur të tregohej kujdes, veçanërisht nëse ata janë të rinj në investim ose nuk janë të njohur me këtë lloj biznesi të veçantë.