Horoskopi Kinez • Gjarpri

Këtë vit, energjia ju vjen anash – e cila është e përkryer për Gjarprin! Dhe kjo do t’ju lejojë të përfitoni nga mundësitë që njerëzit e tjerë humbasin. Individë të rastësishëm do t’ju hapin dyert papritur. Ju mund të jeni në lëvizje të vazhdueshme, duke ndjekur një mundësi pas tjetrës, ndërsa njerëzit që njohin talentet dhe aftësitë tuaja vijnë përpara. Ky është një vit për të përfituar nga ajo që dini dhe nga përvoja që keni grumbulluar.
2022 fillon i pari nga tre vitet e kursimit të farës në ciklin tuaj 12-vjeçar. Puna e korrjes është kryer dhe tani ju uleni në qendër të bollëkut. Këtë vit, ju mund të jeni në vendin e duhur në kohën e duhur. Diçka për të cilën keni punuar për një kohë të gjatë, befas merr hov dhe ju bëheni një sukses “brenda natës”. Por ky është gjithashtu një vit për të lënë pak kohë për të pushuar. Ju duhet të vendosni kohë pushimi në orarin tuaj, pasi të tjerët do të marrin kohën dhe energjinë tuaj sa herë që të munden.
Në vitin e Tigrit të Ujit, ju mund të gjeni njohje për punën që keni bërë. Mund gtë dalloheni lehtë dhe kjo lehtëson takimin me njerëz të rëndësishëm. Ju mund të lidheni me miq të rinj, një partner të mundshëm dhe një mentor të vlerësuar mirë.
Kalendarët, orët dhe kalimi i kohës janë të rëndësishëm në vitin 2022. Është e nevojshme që ju të shqyrtoni mënyrën se si planifikoni veten. Ditët tuaja mund të mbushen me projekte të vlefshme, ose mund të kalojnë në shpërqendrime pa mendje.

Karriera

Ju jeni mjaft të fuqizuar këtë vit, – veçanërisht në punët që kërkojnë kreativitet, dizajn ose aftësi për të menduar jashtë kutisë. Në këtë vit Tiger ujor, ju mund të fitoni më shumë fuqi personale brenda kompanisë suaj, dhe ndoshta një famë edhe në industrinë tuaj. Mund të ketë një mundësi për të folur në një konferencë ose për të udhëhequr një ekip multidisiplinar. Nëse jeni në krye të kompanisë, do të zbuloni se shumica e çështjeve sillen rreth mbajtjes së punonjësve dhe gjetjes së ndihmës së mirë. Ju mund të keni pak fat me punëtorë më të vjetër dhe me përvojë. Ju mund të gjeni disa gurë të vërtetë!
Ka një eklips diellor më 30 prill. Në këtë kohë, një njoftim i madh në kompaninë tuaj ose në industrinë tuaj mund të ketë shumë njerëz që të kërkojnë udhëzime. Gjarpër, ju mund të vendosni të udhëhiqni rrugën duke marrë një punë tjetër, apo edhe duke ndryshuar profesionin. Pas disa muajsh, do të shihni përfitimet e zgjedhjeve tuaja dhe njerëzit do të mahniten me largpamësinë tuaj.
Në hënën e plotë të 9 tetorit, një mundësi biznesi mund t’ju sjellë një fitim të papritur. Nëse po kërkoni të financoni biznesin tuaj, ka më shumë dyer të hapura për ju tani. Nëse keni një punëdhënës, mund të zbuloni se ky person është i hapur për të folur me ju për një rritje page ose një përqindje më të mirë komisioni.
Rreth hënës së re më 23 dhjetor, një projekt mund të zbarkojë në tavolinën tuaj, të cilin e keni pritur me padurim prej disa kohësh. Gjarpër, në të vërtetë mund të argëtohesh në punë! Tani mund të mblidhni një ekip të mirë dhe të bëni një punë të shkëlqyer krijuese.

Dashuria

Ka energji me fat kur bëhet fjalë për jetën tuaj të dashurisë dhe marrëdhëniet në përgjithësi. Mund të gjeni miq besnikë dhe të dashur që do t’ju mbështesin dhe inkurajojnë. Një partneritet biznesi është gjithashtu i mundur. Për gjarpërinjtë që janë në një lidhje të përkushtuar, viti i Tigrit tregon komunikim më të mirë mes jush. Ju e vlerësoni njëri-tjetrin dhe ka më shumë nga ato momente të vogla romantike që e bëjnë jetën argëtuese. Nëse jeni duke kërkuar për dashurinë, magnetizmi juaj personal është shumë i fortë. Ju mund të tërhiqni një person që të bën zemrën të këndojë!
Eklipsi diellor i 30 prillit mund të sjellë një lidhje të mundshme dashurie nga një burim i papritur. Një mik i ngushtë që po përpiqet t’ju rregullojë mund t’ju bindë në kohën e duhur. Gjarpër, çlirohu nga nocionet tuaja të paramenduara dhe ji i hapur ndaj mundësive të reja. Ajo që mund të kishte qenë një përshtypje e parë e vështirë mund të shndërrohej në një romancë epike.
Një hënë e re e 28 qershorit mund të sjellë një miqësi të lulëzuar me dikë ose shumë më të vjetër ose shumë më të ri se ju. Ju keni një interes të përbashkët dhe mund ta ndihmoni njëri-tjetrin të eksploroni këtë hobi ose kalim kohe. Ju ndihmon gjithashtu që të keni një sens të ngjashëm humori.
Rreth hënës së re më 25 shtator, ju dhe i partneri juaj jeni të bashkuar për një çështje të rëndësishme. Gjarpër, komunikimi juaj po përmirësohet dhe po mësoni t’i besoni njëri-tjetrit. Njerëzit që njihni janë ziliqarë për marrëdhënien tuaj të lumtur.

Shëndeti

Këtë vit, Gjarpërinj, duhet t’i kushtoni më shumë kujdes shëndetit tuaj, veçanërisht të kujdeseni për të parandaluar aksidente.
Atyre me probleme të rruazave të qafës së mitrës dhe mesit, nuk duhet të kryejnë ushtrime ose të mbajnë objekte të rënda për të shmangur përsëritjen e lëndimeve të vjetra.
Përveç kësaj, humori juaj do të jetë i luhatur këtë vit dhe shpesh do të bini në humnerën e dëshpërimit për shkak të çështjeve të parëndësishme. Kur jeni në humor të ulët, ju këshillojmë të dilni në një shëtitje me partnerin, të merrni ajrin e pastër të natyrës dhe të çlironi emocionet tuaja të brendshme të ndrydhura.

Financat

Në vitin e Tigrit ujor, ju jeni mjaft të tunduar për të marrë më shumë rreziqe dhe për të ndërmarrë investime ekzotike ose të pazakonta. Testimi i ujërave është në rregull, por jini të kujdesshëm ndaj ndërmjetësve tepër entuziastë që ju udhëzojnë drejt opsioneve që janë shumë larg zonës suaj të rehatisë. Të ardhurat nga karriera janë mjaft të besueshme këtë vit. Nëse zotëroni një biznes, mund të fitoni territor ose të keni një fitore financiare me një produkt të ri.
Paratë nga karriera janë pak më të mira se zakonisht rreth hënës së plotë të 16 shkurtit. Por mund të bëjë një kërcim edhe më të madh nëse vendosni të ndryshoni punë këtë muaj. Gjarpër, ju mund të negocioni një pagë më të lartë ose ndoshta edhe një bonus nënshkrimi.
Hëna e plotë e 9 tetorit është një kohë veçanërisht pozitive për llogaritë tuaja bankare. Çeku që keni pritur mbërrin dhe ekziston mundësia e një burimi dytësor parash. Ju keni rritur aksesin për të marrë hua me norma të mira interesi ose për të zgjeruar linjën tuaj të kreditit.