Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Kinez • Lepuri

Për të lindurit në shenjën e Lepurit, 2021 mund të jetë një vit me mjaft bollëk. Burimet që ju nevojiten dhe ndihma që dëshironi janë të gjitha në dispozicionin tuaj. Ajo që këshillohet është të kërkoni dhe vetëm të kërkoni derisa të merrni atë që dëshironi. Gjatë viteve të fundit, ju keni grumbulluar miq dhe lidhje, njohuri dhe mençuri. Dhe tani, ju mund të tërhiqni drejt jush ato favore nga njerëzit dhe Universi.
Të gjitha mjetet e nevojshme për të ndjekur rrugën e karrierës që dëshironi janë në dispozicionin tuaj. Është koha për të qenë të sigurt. Merrni parasysh të aplikoni për punë, edhe nëse nuk përshtateni saktësisht në listën e kualifikimeve. Ju jeni i shkathët dhe i zgjuar. Nëse jeni të interesuar për një punë, ky është viti për të dërguar CV tuaj dhe për të hedhur hapin e rradhës. Afrohuni intervistave me vetësiguri dhe mirëkuptim se jeni po aq i denjë sa kushdo tjetër që aplikon.
Këtë vit, sekretet do t’ju zbulohen. Është njësoj sikur të keni një shkop magjik që tregon të vërtetën dhe mund ta fokusoni në çdo drejtim që dëshironi. Ajo që keni dashur të dini dhe çfarë ju është fshehur, tani del në dritë. Kjo do të jetë e vërteta në një marrëdhënie, si dhe në situata biznesi. Ky është gjithashtu një vit ku do të duhet të njihni të vërtetën tuaj personale. Shihni se ku mund të keni qenë ose tepër optimist ose tepër pesimist për situatat e caktuara. Është koha për të parë jetën tuaj në mënyrë objektive.
Ndërsa gjërat po shkojnë mirë, sfida e këtij viti është një ndjesi bezdisëse në formën e dështimit. Lepujt janë shumë intuitivë. Kështu që kur bota po kalon ndryshime dhe trazira, ju mund t’i kuptoni dhe t’i identifikoni si ndjenjat tuaja. Është e rëndësishme të kuptosh kur ndjehesh mirë dhe kur me të vërtetë ke nevojë të bësh ndryshime për veten tënde.

Karriera

Suksesi i punës suaj këtë vit do të varet shumë nga aleancat dhe mbështetjet që keni krijuar tashmë. Përparimi do të jetë mjaft i vështirë në vitin e Buallit dhe do të duhet të gjesh kënaqësi. Megjithëse efekti i këtij viti do të ndryshojë disi me profesionin tuaj të zgjedhur, ju mund të zbuloni se aftësitë tuaja dhe talentet do të jenë të vështira për t’u përkthyer në 2021. Komunikimi efektiv është një pjesë e madhe e mënyrës sesi operoni. Kapaciteti juaj zbulon njohuritë dhe aftësitë tuaja të mira për menaxhim.
Problemi është se, asnjëri nga këto tipare nuk vlerësohet lehtë me vitin e Buallit. 2021 ju pret përpara, me një mesazh solid dhe të plotë. Do ta gjeni rraskapitjen e mungesës së përgjithshme të taktit dhe hollësive të detajeve. Ky vit ka një qëllim dhe drejtim të fortë dhe do të ketë pak vend për të diskutuar rregullimet e fshehura që ju i perceptoni si të nevojshme. Prisni që ndonjëherë të dekurajoheni.
Pra, për të provuar rëndësinë tuaj, drejtojuni diplomacisë dhe praktikoni të mbani “Asin nën mëngë”. Mund të ketë shumë lëvizje të fuqishme këtë vit dhe negociatat gjithmonë janë një element me rëndësi. Ndërsa kjo do të neglizhohet kryesisht këtë vit, kjo është saktësisht se si ju mund të tregoni fuqinë e sugjerimit dhe ndikimit në mënyrë delikate. Mbillni një farë dhe le të fillojnë të shihen rezultatet. Bashkëpunimet profesionale me Gjarprin mund të jenë produktive, nëse ndiqen me kujdes. Është më mirë të shmangni shenjën e Gjelit këtë vit në mënyrë diskrete, nëse është e mundur.

Dashuria

Nuk ka dyshim se besimi juaj këtë vit do të rritet ndjeshëm duke qenë në një marrëdhënie të përkushtuar. Ju jeni një nga shenjat më të ndjeshme të zodiakut këtë vit dhe partneriteti është një nga mënyrat kryesore për të gjetur sigurinë në përgjithësi. Për beqarët, ky vit mund të jetë shumë i mirë për të gjetur një partner, por ndoshta jo në mënyrat me të cilat jeni mësuar më së shumti. Nëse po kërkoni të gjeni komoditetin në krahët e njëri-tjetrit, jini të gatshëm të hasni një pengesë këtë vit. Këshillat teorike tentojnë të lënë në hije seriozisht romancën.
Idealet tuaja mund të krijojnë tension pasi që pajtueshmëria këtë vit matet më së shumti nga mënyra se si ndahen qëllimet dhe vlerat e jashtme sesa një lidhje intuitive. Pra, shkoni drejt njohjeve, jo takimeve afatshkurtra. Nëse jeni gati të hidhni hapin drejt martesës, sigurohuni që të martoheni në një mënyrë që gjyshërit tuaj do ta pëlqejnë. Jetëgjatësia e angazhimeve tona peshohet shumë nga pajtueshmëria e familjeve tona këtë vit. Mos e nënvlerësoni këtë hap.
Për ata, lidhja e të cilëve i mbijetoi kritikës së pamëshirshme të vitit që lamë pas, partneri juaj është tani streha juaj e sigurtë. Qoftë mbështetja emocionale, mbështetja financiare, apo thjesht një shtëpi komode për të ndarë, personi që ju sjell këto elemente thelbësore është lloji i personit me të cilin mund të ndërtoni të ardhmen. Merrni parasysh zgjerimin e familjes me fëmijë ose rinovimin e zotimeve tuaja martesore. Të dyja do të ishin akte të fuqishme këtë vit.
Në përgjithësi, ka më shumë stabilitet për ju. Vitin e kaluar kishte mjaft përçarje. Por këtë vit, ju do të shihni se jeta është shumë më e qëndrueshme dhe e qetë, ashtu si ju pëlqen.

Shëndeti

Viti i Buallit do të jetë një vit delikat për Lepurin për sa i përket shëndetit, veçanërisht në fillim të vitit 2021, kur forcat tuaja fizike nuk do t’ju ofrojnë mbështetje për të përfunduar kërkesat tuaja të punës dhe detyrat, në situata stresuese . Ju nuk do të jeni në gjendje të përqendroheni në punë dhe kjo do të pengojë përparimin e karrierës suaj. Ju nuk do të jeni në gjendje të merrni detyra pune që kërkojnë vëmendje në detaje. Nga ana tjetër, ju do të jeni në gjendje të merrni rezultate në artet krijuese të tilla si muzika ose teatri. Kjo do t’i ndihmojë të lindurit në shenjën e Lepurit të relaksohen dhe të zvogëlojnë tensionet e shkaktuara nga aktivitetet profesionale ose të biznesit. Ju keni mundësinë të përdorni imagjinatën tuaj dhe të shprehni mendimet tuaja në mjedisin artistik.

Financat

Burimet tuaja të pasurisë personale janë përgjithësisht indirekte dhe çdo investim që ju bëni ka tendencë të ketë një lidhje personale. Për sa i përket menaxhimit të pasurisë, në përgjithësi është më mirë të rrini ulur dhe të mos bëni asnjë lëvizje madhore në këtë vit të Buallit. Gjykimet tuaja mund të çojnë në rezultate të përziera pasi që kapacitetet tuaja intuitive janë errësuar shumë. Më së miri është të lini tendencën tuaj për të qenë i rrezikshëm në lojë në. 2021 favorizon një qasje afatgjatë ndaj akumulimit dhe investimeve, duke u mbledhur ngadalë dhe në mënyrë të sigurtë me kalimin e kohës. Ky vit, në veçanti, është i pamëshirshëm në mbajtjen dhe forcimin e burimeve tradicionale të ekonomisë. Investimet e përjetshme, të tilla si prodhimi i mallrave të qëndrueshme dhe vlera e pasurive të paluajtshme, do të lulëzojnë. Pra, ky mund të jetë një vit i mirë për ju për të eksploruar blerjen e një shtëpie ose investimin në prona me qira. Natyrisht, të kesh mbështetjen e këshilltarëve të besuar do të jetë thelbësore. Mos i merrni këto vendime vetë. Shqyrtoni mundësitë por mos blini. Prisni vitin tuaj në 2023.
Në fakt, ju mund të keni më shumë të ngjarë të trashëgoni pasuri ose një shtëpi këtë vit sesa t’i merrni këto gjëra vetë. Trashëgimitë familjare janë të pasura me vitin e Buallit dhe kjo është një nga mënyrat ku mund të mbështetesh. Pavarësisht nga përmbajtja e lidhjeve tuaja personale brenda familjes suaj, është e favorshme t’i merrni këto gjëra pa ankesa. Prisni deri në vitin e Tigrit ose Lepurit për të vendosur se çfarë të bëni me të.