Horoskopi Kinez • Dhia

Viti i Tigrit të Ujit sjell një vit shumë më të mirë për Bricjapin. Ju mund ta keni kaluar vitin e fundit të lidhur me një punë ose marrëdhënie të paplotësuar, ose ndoshta keni mbetur të ngecur në shtëpi. Por tani, është sikur të jeni lëshuar në Alpe, me male të gjelbërta pafund për t’u ngjitur! Megjithatë, ky lajm i mirë vjen me disa rregullime, pasi energjia e Tigrit është shumë e ndryshme për Bricjapin e butë. Do të ketë disa pengesa. Për fat të mirë, nuk ka alpinist më të mirë se ju.
2022 ju vendos në mes të periudhës trevjeçare të korrjes së ciklit tuaj 12-vjeçar. Është si koha më e mirë e vjeshtës, kur ka një bollëk frutash dhe perimesh të freskëta që derdhen në kuzhinë, depo dhe hambar. Keni shumë për veten tuaj dhe më shumë për t’u dhuruar miqve dhe familjes. Numri i mundësive që merrni këtë vit mund të jetë tronditës. Kërkoni një punë dhe mund të gjeni tre. Kërkoni dashuri të re dhe mund të gjeni shumë zgjedhje.
Në vitin e Tigrit të Ujit, mund të vëreni mënyra të reja për të krijuar të ardhura. Mund të ketë mundësi për të dalë nga borxhi dhe për të krijuar burime pasive të ardhurash. Këtë vit, ju keni akses te njerëz të ditur dhe të dobishëm.
Përqendrohuni në hetimin në vitin 2022. Mos i merrni gjërat në vlerën e parë. Në vend të kësaj, shikoni poshtë për atë që po ndodh vërtet. Do të shihni thellësi në biseda dhe sekretet do të zbulohen.

Karriera

Pozicioni juaj në punë bëhet shumë më i sigurt. Megjithatë, duke qenë se po rriteni, mund të mendoni se puna nuk është aq e kënaqshme sa ka qenë në të kaluarën. Lajmi i mirë është se ka mundësi nëse dëshironi të ktheheni në shkollë ose të hyni në një fushë të re. Mund të ketë disa lidhje të papritura me njerëz me të cilët keni punuar në të kaluarën. Dikush mund të vijë përpara për t’ju treguar një mundësi të re që nuk e kishit menduar kurrë më parë.
Gjërat mund të bien në vend rreth eklipsit hënor më 15 maj. Është një ide e mirë të keni qëllime të qarta, pasi kjo do të lehtësojë marrjen e zgjedhjeve. Mund të ketë një pozicion të ri me përgjegjësi të shtuar dhe një rrogë më të madhe. Ose ndoshta, mund të zgjidhni të qëndroni në pozicionin tuaj aktual për t’ju dhënë më shumë kohë pushimi ose një orar më fleksibël.
Ka një hënë të re më 28 korrik dhe ju do të shiheni lehtësisht në këtë kohë. Ju mund të merrni një njoftim nga drejtuesit e lartë për një punë të kryer mirë. Një klient mund të dërgojë një përmbledhje të ndezur ose mund të merrni vëmendje pozitive për fushatën tuaj të marketingut të biznesit.
Koha rreth hënës së plotë më 9 tetor mund të jetë një periudhë shumë e ngarkuar, pasi ju punoni në prapaskenë për një projekt të madh. Ka burime të shumta në dispozicion për ju, që mund t’ju ndihmojnë nëse kërkoni.

Dashuria

Marrëdhëniet, në përgjithësi, mund të jenë pak të trazuara për ju në vitin 2022. Mund të ketë një ndarje, ndoshta për shkak të një lëvizjeje ose ndryshimi të punës. Një partneritet biznesi mund të shpërbëhet. Ju dhe një mik mund të ndaheni ndërsa distanca fizike mes jush rritet. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie të përkushtuar, përgjithësisht jeni të kënaqur me partnerin tuaj dhe i përballoni ndryshimet e jetës së bashku.
Por energjia më e mirë është për ato Dhi që janë në kërkim të dashurisë. Viti i Tigrit të Ujit sjell disa mundësi të jashtëzakonshme dhe ju jeni duke marrë shumë vëmendje. Një miqësi mund të kthehet në romantike shumë shpejt. Ka të ngjarë që të takoni dikë të pazakontë, madje ekscentrik, dhe ai do të krijojë një magji të vogël në jetën tuaj.
Në hënën e re më 30 maj, mund të keni fat të mirë për të gjetur dashurinë. Nëse jeni beqar dhe dukeni, merrni parasysh të kontaktoni dikë që ju intereson. Jini të guximshëm! Konsideroni të vendosni menjëherë një takim të parë.
Rreth kohës së hënës së plotë më 10 shtator, një komunikim i gabuar mund t’ju bëjë të mendoni për veten. Mund të ndiheni të pasigurt për veprimet e një shoku. Por mos e shtyni, pasi nuk ka gjasa të merrni siguri ose përgjigje në këtë moment.
Në eklipsin hënor më 8 nëntor, mund të merrni një vendim të madh në lidhje me ju dhe të dashurin tuaj. Dhia, mund të vendosni të jetoni bashkë apo edhe të fejoheni.

Shëndeti

Dhi, horoskopi juaj shëndetësor është relativisht i qëndrueshëm dhe nuk do të ketë sëmundje të papritura. Duhet t’i kushtoni më shumë vëmendje shëndetit të të moshuarve në familjen tuaj dhe të kërkoni kujdes mjekësor nëse nuk ndiheni mirë.
Bëni kujdes në vozitjen e makinës dhe përmbajuni rregullave të trafikut.

Financat

Financat tuaja përmirësohen në vitin 2022, ndërsa shikoni masat krijuese të kursimit të kostos për shtëpinë dhe zyrën tuaj. Ju mund të keni ndonjë formë arti ose muzike që bëhet një sipërmarrje fitimprurëse këtë vit. Por energjia më e rëndësishme është ndryshimi i mentalitetit që ndodh brenda jush. Këtë vit, ju mund të kaloni nga të menduarit e mungesës në mundësi të bollshme. Dhi, kjo ju hap mendjen drejt zgjidhjeve dhe hap rrugën për mundësi që nuk mund t’i gjenit kurrë më parë.
Hëna e re më 28 qershor mund të sjellë një ekspert financiar të dobishëm për t’ju siguruar sigurim më të mirë me një tarifë më të ulët ose t’ju prezantojë me një lloj pensioni për t’ju ndihmuar të kurseni për pension. Jeni gati për të marrë ide të reja.
Eklipsi diellor i 25 tetorit mund t’ju vendosë në një rrugë të re financiare. Dhi, mund të filloni të kontraktoni gjëra që nuk dëshironi t’i bëni. Kjo ju çliron për t’u fokusuar në aktivitetet e krijimit të parave.