Horoskopi Kinez • Derri

Ka shumë mundësi dhe energji të mirë për shenjën e derrave gjatë vitit të Dragoit të drurit. Ndërsa energjia e egër është krejt e ndryshme nga e juaja, ju jeni fleksibël dhe të adaptueshëm. Ka të ngjarë të takoni njerëz të rinj dhe të zgjeroni rrethin tuaj të miqve me disa shtesa shumë interesante. Ju mund të ngjiteni një ose dy shkallë në shkallët e karrierës me një promovim ose një punë të re që ju sjell më shumë para. Derri, ky vit mund t’ju tregojë se jeni në rrugën e duhur.

Viti 2024 është viti i gjashtë i ciklit tuaj dymbëdhjetëvjeçar. Nëse e mendoni ciklin dymbëdhjetëvjeçar si një vit në një fermë, ky është fundi i verës. Ju po filloni të shihni se çfarë po jep puna juaj e vështirë dhe mund të filloni të mblidhni frytet e përpjekjeve tuaja. Por ju keni ende kohë për pushim këtë vit. Ju mund të bëni një pushim më të gjatë ose të keni më shumë kohë pushimi për të kaluar me miqtë dhe familjen. Do të keni shumë aktivitete sociale dhe shumë ftesa që do t’ju mbajnë të zënë gjatë gjithë vitit.

Këtë vit fokusi do të jetë rritja e të ardhurave tuaja dhe gjetja e burimeve të reja të të ardhurave. Do të ketë mundësi për të zgjeruar biznesin ose për të rritur pagën tuaj. Ju mund të merrni një bonus ose më shumë para përmes komisionit. Derr, është e rëndësishme të përfshihesh në komunitet këtë vit. Kjo mund të nënkuptojë anëtarësimin në grupe ose organizata profesionale. Ju mund të punoni me një organizatë bamirëse ose të përfshiheni në politikën lokale. Në përgjithësi, viti i Dragoit të drurit mund të sjellë mundësi të këndshme dhe fitimprurëse për ju.

Karriera

Gjatë vitit të Dragoit të Drurit, puna juaj e palodhur mund të marrë njëfarë njohjeje, që mund të çojë në një promovim dhe/ose ngritje. Nëse jeni i përfshirë në biznes, mund të përjetoni një rritje të konsiderueshme në shitje.

Ndërsa i afroheni fillimit të prillit 2024, mund të ketë ndërprerje që prekin ekonominë, industrinë tuaj ose kompaninë ku punoni. Kompania juaj mund të blihet ose të marrë një CEO të ri, duke rezultuar në ndryshime të rëndësishme në horizont. Do të jetë e rëndësishme që vendasit e derrave të mbeten fleksibël gjatë kësaj kohe dhe të përshtaten me rrethanat në zhvillim.

Rreth fundit të shtatorit 2024, do të keni shumë punë në pjatën tuaj. Kjo mund të jetë një periudhë kur detyrimet shkollore ose familjare kërkojnë një sasi të konsiderueshme të kohës suaj. Në punë duhet të jeni më produktivë se zakonisht. Ndërsa mund të duket si shumë për të trajtuar, Pig, ju keni aftësinë për të arritur me sukses qëllimet tuaja.

Dashuria

Marrëdhënia juaj e dashurisë mund të shkojë mjaft mirë në vitin e Dragoit të drurit. Derri, puna e brendshme që keni bërë po jep rezultate, duke ju bërë më të pranishëm në marrëdhënie. Ndërsa kujdeseni për njëri-tjetrin, marrëdhënia bëhet më e fortë dhe ofron një ndjenjë më të madhe sigurie.

Nëse jeni duke kërkuar për dashuri, lejoni familjen dhe miqtë tuaj t’ju prezantojnë me njerëzit që njohin. Ju gjithashtu mund të rivizitoni vende nga ditët tuaja të reja, të tilla si të shkoni për kafe në lagjen e vjetër ose të ndiqni ribashkimin tuaj të shkollës së mesme.

Nëse tashmë jeni në një lidhje dashurie, ka më shumë harmoni mes jush. Derri, qëllimet dhe këndvështrimi juaj janë më të harmonizuara këtë vit, dhe ju jeni në gjendje të shihni këndvështrimin e njëri-tjetrit dhe të lundroni së bashku sfidat.

Rreth fillimit të majit 2024, mund të hasni një pengesë në rrugën tuaj. Megjithatë, duke bashkuar duart dhe duke punuar së bashku, ju mund ta kapërceni lehtësisht këtë pengesë. Nëse jeni duke kërkuar për dashuri, mund të takoni dikë ndërsa kërkoni ndihmë ose udhëzim. Ata mund të jenë një konsulent, këshilltar, avokat, mjek ose trajner. Ata madje mund të rezultojnë të jenë terapisti më i mirë i masazhit që keni hasur ndonjëherë.

Rreth fillimit të tetorit 2024, ju të dy mund të mblidheni së bashku për të ndihmuar një anëtar të familjes ose një mik të ngushtë. Puna së bashku në këtë projekt jo vetëm që do të thellojë mirëkuptimin tuaj për njëri-tjetrin, por gjithashtu do të sigurojë mbështetje reciproke. Nëse jeni në fazat e hershme të takimit, mund të gjeni të tjerë rreth jush që ofrojnë këshilla për marrëdhënien tuaj, sepse u pëlqen zgjedhja juaj.

Shëndeti

Në Vitin e Dragoit të Drurit 2024, shenja e horoskopit të derrit kinez mund të presë shëndet të mirë dhe vitalitet në përgjithësi. Derrat ka të ngjarë të përjetojnë një vit të mirëqenies fizike dhe mendore, me kusht që të mbajnë një qasje të ekuilibruar dhe të kujdesshme ndaj shëndetit të tyre.

Për të mbështetur shëndetin optimal, Derrat inkurajohen të përqendrohen në mbajtjen e një diete ushqyese. Përfshirja e frutave të freskëta, perimeve, drithërave dhe proteinave pa yndyrë do të sigurojë lëndët ushqyese të nevojshme për energji dhe vitalitet të qëndrueshëm. Është gjithashtu e rëndësishme të qëndroni të hidratuar dhe të kufizoni konsumin e ushqimeve të përpunuara dhe pijeve me sheqer në Vitin e Dragoit të Drurit 2024.

Ushtrimet e rregullta dhe aktiviteti fizik do të luajnë një rol të rëndësishëm në ruajtjen e fitnesit dhe mirëqenies së përgjithshme. Angazhimi në aktivitete që ju pëlqejnë, të tilla si ecja, joga ose kërcimi, jo vetëm që do të përmirësojë shëndetin fizik, por gjithashtu do të kontribuojë në ekuilibrin mendor dhe emocional.

Financat

Mund të gjejnë arsye të mjaftueshme për të festuar financat tuaja në vitin e Dragoit të drurit. Investimet tuaja mund të performojnë dukshëm më mirë se në vitet e mëparshme. Mund të ketë mundësi që ju të blini pasuri të paluajtshme me një çmim të zbritur ose të blini pronë nëpërmjet një anëtari të familjes. Deri në fund të vitit, vlera juaj neto mund të rritet.

Rreth fillimit të qershorit 2024, mund të shfaqet një mundësi emocionuese për të fituar para. Kjo mund të përfshijë fillimin e një biznesi të vogël ose investimin në një sipërmarrje me të cilën tashmë jeni njohur. Është gjithashtu e mundur që aksionet e kompanisë suaj të performojnë jashtëzakonisht mirë gjatë kësaj kohe.

Nga fillimi i tetorit 2024, mund të ketë luhatje të konsiderueshme të tregut, ndaj do të jetë thelbësore të tregohet kujdes. Është e rëndësishme që të mos e ndiqni verbërisht turmën. Derri, ju do të dëshironi të shkoni në rrugën tuaj (siç bëni zakonisht), gjë që mund t’ju çojë në rezultate fitimprurëse.