Food & Drink Health & Beauty

Ja sa feta buke duhet të konsumoni brenda një dite!

Një fetë bukë normale konsiderohet si një racion, por jo çdo fetë është e njëjtë me tjetrën, ndaj kujdesuni që buka të jetë me drithëra të plota. Po ashtu, racioni ditor i bukës dhe i drithërave është në varësi të moshës, gjinisë dhe aktivitetit fizik.

Racioni i drithërave përmban bukën dhe çdo drith tjetër që konsumoni. Ekspertët thonë se gratë nga 19 deri në 50 vjeç duhet të konsumojnë 6 racione drithi në ditë.

Bukë, gjalpë dhe reçel është fantazia më e madhe që shumëkush prej nesh mund të ketë çdo mëngjes para se të shkoj në punë ose në shkollë. Por një artiste vizuale kineze dhe që në rrjetet sociale identifikohet si Jiang Caicai, ka shndërruar lyerjen e fetave të bukës në një art më vete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 匠才才CaiCai (@jcc1923)