Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Jeni njohur me premierat e filmave që po transmetohen në Cineplexx?! Ja se cilat janë ato…
@ the Movies • 15:49 13/11/2021
Për të gjithë adhuruesit e filmave, Edi dhe Arta na zbulojnë premierat që transmetohen këtë javë në Cineplexx. Njihuni me to... Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Zbuloni më shumë fakte interesante nga filmi hit i Netflix,”Don’t Look Up”!
@ the Movies 10:43 15/01/2022
Njihuni me premierat më të fundit që po transmetohen këtë javë në Cineplexx!
@ the Movies 10:22 15/01/2022
“At The Movies” na njeh me 5 filmat dhe serialet më të mira të vitit 2021!
@ the Movies 11:14 25/12/2021
Zbuloni premierat e fundit të cilat po shfaqen në Cineplexx këtë sezon festiv!
@ the Movies 11:10 25/12/2021
“Hive”, një sukses i madh, regjisorja Blerta Basholli zbulon detajet e rrugëtimit për në Oscar!
@ the Movies 11:33 18/12/2021
“At The Movies” ju zbulon premierat e fundit të Cineplexx dhe arsyet se pse nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 11:32 18/12/2021
“At The Movies” ju njeh me premierat më të fundit që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 15:06 11/12/2021