Botë e Çuditshme Love & Sex

Ka 180 fëmijë dhe ka fjetur me 200 gra, 52-vjeçari “i pangopur” në kërkim të dashurisë!

Një 52 vjeçar po përpiqet të gjejë dashurinë dhe lumturinë, edhe pse ka fjetur me 200 gra dhe ka 180 fëmijë. Megjithatë, 52-vjeçari Joe Donor nga Britania e ka të vështirë të gjejë dashurinë. “Tingëllon qesharake, por suksesi im si dhurues i spermës e ka bërë të vështirë për mua të kem sukses në dashuri”-tha ai.

Ai më pas vuri në dukje se mund të gjejë lehtësisht një grua për të bërë seks, por i mungon një përqafim ose një puthje, jo kontakti fizik. Kështu, ai vazhdon të kërkojë gruan që do t’i marrë zemrën duke shpresuar në një moment se do të gjejë dashurinë e vërtetë.