Botë e Çuditshme

Kanë ndjekur 135 koncerte në një vit, çifti në Maryland thyejnë rekordin botëror!

Një çift nga Maryland thyen një rekord botëror Guinness duke ndjekur 135 koncerte në një vit të vetëm. Tijan dhe Matthew Brown nga Kensington i thanë Guinness World Records se ishin në koncertin e tyre të 20-të të vitit 2023 kur filluan të pyesin veten nëse mund të ishin në rrugën drejt një rekordi botëror. “Ndërsa po zhyteshim në muzikë, energji dhe gëzim një mendim na goditi,”-tha Matthew Brown për Guinness World Records. “A mund të jetë ky një rekord botëror? Ideja ishte emocionuese!”

Browns shpenzuan gjithsej 18,407,24 dollarë për biletat e koncerteve gjatë vitit, një mesatare prej 68,17 dollarë për biletë. “Paratë vijnë dhe shkojnë, por gëzimi, emocioni dhe lidhja që kemi ndjerë në këto koncerte do të na qëndrojnë për një jetë”,-tha Matthew. “Këto përvoja e kanë pasuruar jetën tonë në mënyra që paratë nuk mund të maten, kështu që sipas mendimit tonë, çdo qindarkë e shpenzuar ia vlente!” Koncertet e ndjekura nga dyshja gjatë përpjekjes së tyre për regjistrim përfshinin Beyonce, Lizzo, Pitbull, Sam Smith, Billy Joel dhe Stevie Nicks.