Celebrities Fashion Showbiz

Kylie Jenner dhe teoria e gabuar e këpucëve!

Motrat Jenner kanë qenë prezente në Javën e Modës në Paris, teksa këtë mbrëmje Kylie pa Kendall duke mbyllur spektaklin e Schiaparelli. Duket sikur Kylie u frymëzua nga arkivi i familjes në tapetin e kuq këtë mbrëmje, pasi ajo kishte veshur një fustan të ngushtë plot kristale, i cili është jashtëzakonisht i ngjashëm me fustanin “Happy Birthday, Mr President” Marilyn Monroe që veshi Kim Kardashian në Met Gala në 2022.

Fustani i stilit Marilyn ka një dekolte të shtrirë që të çon në një vrimë çelësi në gjoks, që për ata që e dinë është një shenjë se fustani është një krijim i Schiaparelli. Fustani është i frymëzuar nga Hollywood-i i vjetër, megjithatë Jenner e përmbysi disi magjepsjen me zgjedhjen e saj të pazakontë të këpucëve.

Jenner zgjodhi një palë taka ngjyrë nudo, pak të çuditshme, të cilat ngjiten dhe ekspozojnë të gjithë gishtërinjtë e saj. Schiaparelli ka një gjë për gishtat e këmbëve, pasi për disa këpucë ka krijuar modele me formën e gishtërinjve të ekspozuar. Këpucët e Jenner janë këpucët e koleksionit të fundit të frymëzuara nga gishtat që vijnë nga Schiaparelli.