Bota Botë e Çuditshme

“Lajthit” drejtoresha e kopshtit, fut 25 fëmijë në një makinë të vogël!

Një drejtoreshë kopshti në qytetin e Bukhara, Uzbekistan, mendoi të fuste 25 fëmijë në një makinë të vogël. Kur një oficer policie pa makinën plot me fëmijë, ai e ndaloi menjëherë për një kontroll. Polici nuk mund ta besonte atë që po shihte.

https://twitter.com/ZZZTOP53392926/status/1703434452003586114?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1703434452003586114%7Ctwgr%5Ed016fd18fa831dd784602082e7754b6367b19185%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fabcnews.al%2Fe-pazakonte-policia-ndalon-drejtoreshen-e-kopshtit-vendosi-25-femije-ne-nje-makine-te-vogel%2F

Duke hapur dyert e makinës, ai pa gjashtë fëmijë në sediljen e pasagjerit, 16 në sediljet e pasme, njëri mbi tjetrin dhe tre të tjerët i kishte futur në bagazh. Kur polici e pyeti se pse po transportonte kaq shumë fëmijë me një makinë të vogël, përgjigjja e drejtoreshës ishte: “Kështu veproj unë. Kjo është rruga ime!”.